Ynt: Araçlarımızda bulunmayan park asistanı (Video)
İlginç bir detaya dikkat etmişsiniz; ama 45-46. saniyedeki görüntüler animasyon zaten, gerçek video çekimi değil. Bu yüzden de gerçek video ile biraz uyumsuzluk olabilir (ki var zaten). Sistem ne kadar başarılı çalışıyor bilmiyorum; ama bu şekilde park edebiliyorsa gerçekten çok iyi. Gerçi tek hamlede giremedi ama olsun. 005hihih
[/quote]
Onu da dusundum ama sagdaki ve soldaki araclarin cizgiye uzakliklari,ustten gorunus ile arkadan gorunusle ayni uzaklikta gibi duruyor.Yani gercek goruntu uzerinde animasyonda yerlestirebiliyorlar cok rahat.
Reklam tabii mutlaka ali cengiz oyunlari oluyor ama hadi birsey daha diyeyim Bu arac nereden biliyor sahibinin saf tarafa gidecegini.Adam dugmeye basiyor arac saga donup bekliyor ) Kumandada sag da bekle solda bekle mi var nedir
[/quote]
Belki park etme konumunu hafızada tutuyordur
[/quote]
Bu seferde bineceksin tekrar geri gelip sonra sola gideceksin
Yada surucunun konumuna gore de olabilir.Eger belli aciklikta duruyorsa saga,yakinindaysa sola donecegi yonunde komut gonderiliyor olabilir.
MeRt link' Alıntı:[quote author=araba link=topic=3417.msg76749#msg76749 date=1324751823]
[quote author=xylent link=topic=3417.msg76736#msg76736 date=1324751109]
[quote author=araba link=topic=3417.msg76730#msg76730 date=1324749967]
Bu arada videonun 45. ve 46.saniyesindeki goruntude aracin yan park cizgilere yakinligi nedense 47.saniyedeki ile ayni degil.Araba ayni aci ile direksiyonu cevirerek geri geri gelmeye devam etse bile 47.saniyedeki uzakligi kazanamaz.Yanlis mi dusunuyorum ?
Eger tamamiyle bastan sona gosterim olan bir video olsaydi bu markaya yakisan olurdu diye dusunuyorum.
İlginç bir detaya dikkat etmişsiniz; ama 45-46. saniyedeki görüntüler animasyon zaten, gerçek video çekimi değil. Bu yüzden de gerçek video ile biraz uyumsuzluk olabilir (ki var zaten). Sistem ne kadar başarılı çalışıyor bilmiyorum; ama bu şekilde park edebiliyorsa gerçekten çok iyi. Gerçi tek hamlede giremedi ama olsun. 005hihih
[/quote]
Onu da dusundum ama sagdaki ve soldaki araclarin cizgiye uzakliklari,ustten gorunus ile arkadan gorunusle ayni uzaklikta gibi duruyor.Yani gercek goruntu uzerinde animasyonda yerlestirebiliyorlar cok rahat.
Reklam tabii mutlaka ali cengiz oyunlari oluyor ama hadi birsey daha diyeyim Bu arac nereden biliyor sahibinin saf tarafa gidecegini.Adam dugmeye basiyor arac saga donup bekliyor ) Kumandada sag da bekle solda bekle mi var nedir
[/quote]
Belki park etme konumunu hafızada tutuyordur
[/quote]
Bu seferde bineceksin tekrar geri gelip sonra sola gideceksin
Yada surucunun konumuna gore de olabilir.Eger belli aciklikta duruyorsa saga,yakinindaysa sola donecegi yonunde komut gonderiliyor olabilir.