Arka Çakar Fren Projesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ferrarilerdekiler çok deli valla yapıcaksan ölesini yapıcaksın!

göz alır bence

İstediğim şeyde o zaten. Frene basıldığında dikkat cekmesini istiyorum. Gündüzleri frenlerin daha fazla dikkat cekmesini istiyorum.

Ne gerek var yaa, arkadakinin gözüne eziyet..

Ne gerek var yaa, arkadakinin gözüne eziyet..

Katılıyorum bence gereksiz olur bu tarz şeyler yerıne daha olumlu şeyleri para,emek ve vakit harcamanızı öneririm.

Şahsenn benım trafıkte arka sisini açanlara dahii tahammülüm yok yada far ayarı olmayanlara...Arka sisi açık adamın dibine girer uzunlarımı yakarım o derece kıl oluyorum amaçsız yere kullanılmasına...

Ferrari'nin fabrika cıkış böyle bir özelliği bulunuyor. Bana göre gerekli. 2 defa kaza yaptım ikisinde de trafik ışıklarında dikkatsiz ve cep telefonuyla konuşulduğu için arkadan çarpma şeklinde oldu.

Dikkatsizce, kurallara uymaksızın, takip mesafesi diye birşeyin varlığından haberi olmayan insanlarla dolu bir trafikte bence çok yerinde gerekli olarak görüyorum.

Benim yapacağım uygulamayı beğenmeyen arkadaşların kaçında XENON denilen insanın gözünün içine işleyen ampulden yok???

Bence gerenk yok gündüzleri işe yarar sadece frene basıLdığını görür arkadaki sürücü ama gece çok rahatsız eder...

Geri