ben bu dedgınızı bır aracta gordum cok kotu bence hıc ugrasmayın fren yapıomusunuz yapmıosunuz belli değil arkadakı aracı cok rahatsız edıo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öle Deme Polisler Her Türlü Yazıyorlar Türk Polisi Hiç Bişeye Benzemez Bulur BahanesiniTrafikte o kadar göz alan xenonlar varken, o kadar uzunlarla gezen araçlar varken arkadaşın arkaya yapacağı ışıkların pek zararlı olacağını pek sanmıyorum.....
eee bunları yapınca bu tür olaylarada hazırlıklı olcaz Ben bi egzoz yüzünden belki bir hırsızın görmediği muameleyi görüyorum....Ama çıkartmaya da niyetim yok,katlancaz nabalımÖle Deme Polisler Her Türlü Yazıyorlar Türk Polisi Hiç Bişeye Benzemez Bulur Bahanesini
bence 3 fren lambası gayet mantıklı arkadakı söför dalgınsa dırek anlarDoyasıya küfür yiyebileceğin
Başka bir uygulama varmı bildiğin
Polis istediğini yapsın modifiyeyi engelliyemezler,millet istediği küfürü etsin,ben kapımın önünden geçen düz borulu doğan şahinlere,belediyenin kapkara duman atan ikaruslarına, ya da dolmuşlarına bişi demiosam o da benm yaptıklarıma bişi demesin.