Arka Cam Buğ çözücü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mmtcopur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arka Cam Buğ çözücü

mmtcopur link' Alıntı:
Kardeşim sen demedinki benim araba sedan ne bileyim gözünü seveyim bizde biliyoruz heralde sedan jnin tek kasa olduğunu
bende sana yukardada cevabını verdım zaten benım arabada böyle bır durum yok dıye evet aracım sedan  steeringwheel

Orda senin aracın sedan olduğu yazmıyor ki sadece bana sormuşsun seninki sedan mi diye neyse mühim değil

En kısa zamanda servisteyim 2 tane var ikisinede uğrayacam

mmtcopur link' Alıntı:
En kısa zamanda servisteyim 2 tane var ikisinede uğrayacam
yarın akşama haberlırını bekliyorum bende merak ettım şimdı cunku bende böyle bır durum eğer bu modeller böyle derlerse yok orası çalışmıyor yok orası şöyle benı  ornek gosterırısın cunkku  mutlaka kıvırmaya calışırlar

Yarına zor kardeşim haftaya anca iş güç vakit bulamıyoruz

mmtcopur link' Alıntı:
Yarına zor kardeşim haftaya anca iş güç vakit bulamıyoruz
onatçaya mı arpele mi gideceksiniz hocam?

sallierim link' Alıntı:
onatçaya mı arpele mi gideceksiniz hocam?
önce arpele giderim müdürü tanıdık sonuç alamazsan bide onatçayı denerim

Butada paylaşırım sonucu

tüm mesajları okuyamadım ancak; arka cam rezistansının sadece ilk iki sırası radyo anteni içindir. zaten üstündeki yolları takip ederseniz cam reziztansından bağımsız olduğunu görürsünüz.  ilk 4 -5 sıranın anten olduğunu iddia eden servis kafadan sallamış

daha önce corsa d arasçlarda belirli bir üretim aralığında arka cam reziztanslarında fabrikasyon sorun olmuştu. bu araçların arka camları garantiden değiştirilmişti. aracınızın arka camının garantiden değişimi isteyebilirsiniz.

balıksırtı antenin içinde orjinal navi600 olan araçlarda gsm ve gps anteni mevcut

Geri