Arka koltuk insanı rehin alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fastest89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fastest89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ya arkadaşlar bu yeni arabalara(toyota corolla,opel astra,vw polo classic,vs...) dikkat ettimde arka koltuğa 3 kişiden fazla oturtunca yolcular isyan etcek duruma geliyor zaten ben mümkün olduğu kadar arka koltuğa 3 kişiden fazla almıyom ama durumlar ortada türkiyede, birine diyosun evine bırakim adamın kendisi, karısı, karısının kardeşi,karısının kardeşinin kızı,annesi,babası derken araba da bende yıpranıyomm,ve yağmurlu havalarda o koltuklarda sıkışan insanların döşemede ve koltuklarda bıraktığı çamur izi kadar iğrenç birşey yokkk bu öyle büyüdüki gözümde minibüs almayı düşünüyorum yaaa sizde benim gibi zorluklar çekiyormusunuz yoksa sizin bu işe çözümleriniz varmı varsa söyleyinde bizde yapalım...

arabanın istihap haddimi nediyolar onu aşamam hem araç bozulur diyorum hemde garanti dışı kalır diyorum sıfır olduğu için inanıyolar:):):):)

sen bide corsacılara sor arkayı 3kişi bile alamıyoz arka ortada oturana ben acıyorum artık

walla benimde çok bahanem var ama utanıyom sölemeye bilmiyom yani

corsacılar o duyduyu bi ara bende yaşadım polo classic de adamlar kapıyı ayaklarıyla iterek açıyolardı (gerçi hala bu arabamda da ayaklarıyla açanlar oluyor,bide işin enteresan tarafı bazı yaşlı teyzelerimm arabaya binerken çok eziyet çekiyolar ve çektiriyorlar ayağını arabanın içine alamıyo, çamurlu ayaklarını heryere(döşemelere kapıya)süre süre biniyoo vede inerken de aynı şeyler oluyo bi keresinde bir düğüne gitmiştik hava çok yaümurluydu gittiğimiz yerde bir köydü yolda maalum çamurrr sapsarı ama yemin ederim o gün arabanın dışındaki çamur arabanın içindeki çamurun yanında leke bile değildi,in çık in çık arabanıın içinden ellerimle bi poşet çamur çıkardım(poşet olayı abartı ama ellerimle çıkardım ayakkabıların kalıbını almış çamur parçalarını)

ewt çözüm yoları varmı başka söleyin bakalım opelim.net ciler

Omega al güzel kardeşim arka taraf iki oda bir salon nerdeyse

hadi ya ama doğru xaten araba baya geniş görünüyo aslında fiyatı uygun olsa bi v6 alınır da bakma arabada bikaç mod yaptım ondan ayrılamıyom

3 kişiyi gerektiğinde tabiki alırım.artık pek takmıyorum nasıl oturduklarına ve ne yaptıklarına.ama arkamdaki koltuğunu öne alırmısın dedimi işte o zaman tepem atıyo.bide inip binerken kapılara şahin doğan muamelesi yapıyorlar ya ben iyice deliriyorum.

beyler siz satın o arabaları imana gelmiş müslüman bi corsa b alın ne isterseniz onu yapıyor...

Geri