Arka koltuk insanı rehin alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fastest89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben düne kadar ehliyet aldığımı sölemiyordum..:kop:

ben benim stationin bagaja 2 kisilik koltuk daha koydurtsam mi diyorum?
camlar filmli nasil olsa polis görmez... tam süper olur wala..

bir kez nişanlımı arkadaş toplantısından almaya gittim, bir baktım kapıda 5 kişi beni bekliyor :mad: nişanlım önde, corsanın arkayı dörtlediler ( 4 adet bayan) sinir oldum ama ne yapayım.arabam daha 1500 km de ,içim gitti.bende o kadar yolu 2. viteste yavaş yavaş, yoldaki tüm çukurlardan kaçaraktan ,tümseklerden sıyıraraktan geldim.onlarda anlaması gerekeni anladılar.
sen kötü yakalnmışsın kardeş bazen benimde başıma geliyo böyle şeyler inşallah arkayı dörtlemek zorunda kalmam kalırsamda yağmurlu bir havada böyle birşey yapmak zorunda kalırım...

bende aynen geçen pazar bir arkadaşın doğum gününe gittim. ew 1. köprünün hemen altında trafik berbat oyüzden arabası olanda arabasız gelmiş. içeri girer girmez millet abi arabaylamı geldin diye dadandı hemen. elimde de anahtar ve teyp :D . yapıcak bişey yok başladım saymaya. ben ve kız arkadaşım hariç 4 kişi çıktı. araba corsa malum, ben ve kız arkadaşım önde bir çift 2 de sap adam var :D çocuk kızı kucağına aldı nasılsa kız arkadaşı, öle sığdılar ama uzun yola falan gidilemez yani o şekilde.
buarada o kapılara şahin kartal muamelesi yapanlara hakkaten ben de dişimi sıkıyorum sinirden. Bide nası başarıyorlarsa öne oturanlar ilk ayaklarını sokarken torpidonun altındaki küçük göze basmadan oturmuyolar :mad: çıldırıyorum ya. son olarak biz arabada müzik çalarken ayak vuranlara da bayılıyorum :mad: !!!!
yok ya kimse onun kıymetini benim yarım kadar bilemez ama arkadaş sonuçta asla binme demem canı sağolsun.

Ben kapıyı hızlı kapatana "yavaş ol minibüsten inmiyorsun diyorum" kim olursa olsun. Beni düşünmeyeni ben de düşümem. Gerçi artık eşim alıştı yolcular inerken "kapıyı yavaş kapatın bizimki kızıyor" diyor böylece herkesle barışık yaşıyorum :)

Valla biz arkadaşlar olarak gayet 7 kişi geziyoruz :D Benim boyum da 1.90 (Gerçi arkadaşlardan 3 ü ya da 4 ü kız oluyo :D)

Geri