Arka koltuk insanı rehin alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fastest89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben corsaya ben hariç 7 kişi aldımm!hepside arkadaşım!antalyada 100 km yol gittikk:) çok kez 7-8 kişi bindik kesinliklede şikayetci deilimm!bence siz alışma yollarına gidinn!:good:

8 kişi halı saha maçına gittiğimizi bilirim astra f varken.gidiş iiydide gelirken biraz problem oldu malum maç sonrası pek iç açıcı olmuyo:D

zaten arka koltuk 2 kişiliktir bi arac normal şartlarda 4 kişiliktir zaten orta kısım puset yada cocuk koltuğu içindir onuda sayarsak 5 kişi daha fazlası zaten olmaz

valla iyi binmişşsiniz ben şöförle birlikte 5 kişiden fazla bindirmemeye çalışıyorum

abı bındıklerıne bırsey demem gun gelır bende onların arabasına bınerım ama şu kapıyı takkkkk dıye kapatmaları yokmu işte benı delı edıyo dişlerımı sıkıyorum ıyıce. ama nazım gececek bırıyse kapıyı yavas kapat dıyorum. ön sag kapıyas eger hemen o örterken elımle tutarım:D:D

Araçları kapasitesi belli .Şahsen ben almıyorum . İki sefer yaparım buna eyvallah . Beşinci kişi olmaz. Minübüs alsanda dertler bitmez bu kez ayakta gideriz denilecek .:p ;)

çok fazla kişi almak tehlikeli ya Allah korusun kaza filan olur içerdekiler haşat olur mühendisler 4 kişiye göre ayarlamışlar araçları

Benim aracın zemini tamamen düz olduğu için çok sorun yaşanmıyo. 3. kişi rahat oturuyo diyebilirim

bir kez nişanlımı arkadaş toplantısından almaya gittim, bir baktım kapıda 5 kişi beni bekliyor :mad: nişanlım önde, corsanın arkayı dörtlediler ( 4 adet bayan) sinir oldum ama ne yapayım.arabam daha 1500 km de ,içim gitti.bende o kadar yolu 2. viteste yavaş yavaş, yoldaki tüm çukurlardan kaçaraktan ,tümseklerden sıyıraraktan geldim.onlarda anlaması gerekeni anladılar.

Bazen kafayı bozup arazi tipi geniş bi araba alsam mı acaba diyorum ama olmuyo işte ... :(

Geri