Arka koltuk insanı rehin alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fastest89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben en çok kapıdaki ceplere ayaklarıyla çamur bulaştıranlara sinir oluyorum..bir de arabayı görenin mıknatıs çeker gibi gelmesi yok da diyemiyosun...bi kaç kez bindiler arabaya yeni olanlar kaçtı..hayattan ümidi olmayanlar da hala biniyo...:)şaka bir yana ben memnunum malum vectra dipsiz kuyu gibi..bazen sayamıom arkada kaç kişi olduunu..hepsi de halinden memnun gibi yani....

ben sorun etmiyorum arabama binenler zaten benim sevidiğim kişilerdir. ha 5 ha 10 canları sağolsun tek zorluk çektiğim benimki tek kapı arkadakileri indirmek için bende iniyorum :D

yaw bu durum cidden sinir bozucu vallahi ben plastik yüzeyleri koruyan bir sprey var onuda özellikle basılan yerlere sürüyorum

ben sorun etmiyorum arabama binenler zaten benim sevidiğim kişilerdir. ha 5 ha 10 canları sağolsun tek zorluk çektiğim benimki tek kapı arkadakileri indirmek için bende iniyorum :D
yazın 7 kişiydik herhalde senin araba da :D
caddyciğe 12 kişi falan biniyoruzz sadece ayaklarının çamur olmamasına dikkat ediyorum o kadar :o

abi minübüs de alsan ,otobüsde alsan farketmez...

araba büyüdükçe müşteri de çoğalıyo...

:D :) :(
yazın zafira'ya 10 kişi depilmişdik...

kapı esiklerine astra yazılı nikelaj aldım 50 ytl ye...süper oldu....böylece kolaylıkla siliyorum...çizilmiyorda.bende iki dertten muzdaribim.iş çıkışı yolumun üzerinde olan arkadaşları bırakıyorum...kütttt diye bir kapatıyorlar kapıyı, offff içim gidiyor...ikinciside kapı eşiklerini mahfediyorlar.koltuk döşeme arkalarınıda iki günde bir silmek zorunda kalıyorum...

ya arkadaşlar bu yeni arabalara(toyota corolla,opel astra,vw polo classic,vs...) dikkat ettimde arka koltuğa 3 kişiden fazla oturtunca yolcular isyan etcek duruma geliyor zaten ben mümkün olduğu kadar arka koltuğa 3 kişiden fazla almıyom ama durumlar ortada türkiyede, birine diyosun evine bırakim adamın kendisi, karısı, karısının kardeşi,karısının kardeşinin kızı,annesi,babası derken araba da bende yıpranıyomm,ve yağmurlu havalarda o koltuklarda sıkışan insanların döşemede ve koltuklarda bıraktığı çamur izi kadar iğrenç birşey yokkk bu öyle büyüdüki gözümde minibüs almayı düşünüyorum yaaa sizde benim gibi zorluklar çekiyormusunuz yoksa sizin bu işe çözümleriniz varmı varsa söyleyinde bizde yapalım...

onceki arabamda nerdeyse taksi yapıstırcaktım sımdı tigra gel goturıyım desemde gelemıyorlar ohhh be rahatım arakada bı yolculuk yapan bı daga gelmıyor harbı acaıp guzel bısı bunu yasamak:D

Bu işler hastalık tamamen.Malesef bende de var, ama bunun bir nedeni arabanın hayatımda bulunduğu yeri.Bir hobi,zevk kaynağı,mutluluk vesaire...Ama bunu herkesin görebilmesi imkansız.Arabayı tamamen 'oturgaçlı götürgeç' olarak gören insanlar için çok normal ve değersiz birşey.Araba yanmadıkça,biryerine büyük bir zarar vermedikçe herşey normal o insanlara göre...
Gelelim benim durumuma, kapı eşiklerine ve kapı ceplerine ayak sürterek veya iterek binilirse sinir olmanın ötesinde aklım hep oraya takılıyor.İlk durduğum yerde silmek ve kafamdan atmak istiyorum,yoksa kafama takılıyor.Arka ortadaki yükseltinin ordaki kültablası ve havalandırmanın oralar da keza öyle.Bir diğer konu ise arabada 4 kapı oldugunun unutulması.Arkaya 2 kişi binecek ve arabanın iki kapısı da müsait ama tek taraftan binilip diger tarafa kayılıyor.O kayma esnasında ise heryer ayak iziyle doluyor.Mümkün oldukça 'bir kişi bu taraftan binsin' diyorum.Aksi taktirde arabanın 4 kapılı olmasının da bir anlamı kalmıyor zaten.

Neticede sevdigim insanlar biniyor,canları sağolsun tabiiiki ama araba işi de benim için bir hobi ve yer yer hastalık diyebilecegim birşey.Bir tarafta birşey gördüm mü kafam takılıyor,eve çıksam bile bir dahaki inişimde bez ıslatıp ineyim ki temizleyeyim diyorum...Malesef bizim işimiz zor.Eskiden daha kötüydüm, allahtan zaman içinde insan bazı şeylerle uğraşamıyor artık,önem vermeyebiliyor

bizim türk milletine en iyisi kamyon kasası arabaya nasıl binilir bilmiyolar.

:D :D Ben bişey demiycem..

Geri