arka koltuklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakaner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakaner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
corsa c arabam da arka koltukda kol dayama yeri yok ! 2 kapılı modellerde bu yok sanırsam ,buna nasıl bir çözüm bulunabilir ?

Çıkmacıdan yada yeni arka kapı kolu alsam da taksam olurmu ?
yeride yokki onu benim uydurmam gerekecek. böyle bir şey deneyen varmı ?

4 kapılı aracımdada yok :)

o sınıftaki hiçbir araçta kol dayama arka tarafta olmaz zaten

pardon kol dayama derken kapı tarafındakileri mi kastettiniz?

Son düzenleme:
corsa c arabam da arka koltukda kol dayama yeri yok ! 2 kapılı modellerde bu yok sanırsam ,buna nasıl bir çözüm bulunabilir ?

Çıkmacıdan yada yeni arka kapı kolu alsam da taksam olurmu ?
yeride yokki onu benim uydurmam gerekecek. böyle bir şey deneyen varmı ?
slm arkadasim bence bir dösemeciye gitip dikdörtgen bir sünger kestir ve ayni kilifa uygun rengte kaplat alsana kol koyma yeri benim tavsiyem budur genede seninin bilcegin is .

arkadaş kapıdaki yerleri kastetmiş bence :D

Bende anlamadım gerçekten kapı trimlerinden mi bahsediliyor yoksa orta kısımda inip kalkan bir dayamadan mı? Kapı trimlerindense 4 kapılılarda kapı cekme kulakçıkarı kol dayama yeri..2 kapılıysa"orjinal trimi görmediğim için bilemiyorum" 4 kapının tirimini takamazsınız ama şöyle birşey yapılabilir 4 kapılıların kol dayama bölümünü çıkma olarak alırsınız kesilir biçilir 2 kaplı versiyona uyarlanır... arka koltuğun içine gömülen çinsi orjinal olarak yurt dışındaki bir sayfada görmüştüm ama döşemecilerde rahatlıkla yapabilirler onu ;)

teşekkürler arkadaşlar
kenarlar için yazmıştım arkaya oturuyorsun elini koyacak bir yer yok ortaya dediğiniz gibi yastık yaptırılabilir. ama cam altında boşluk için bir şey olmıyacak herhalde yapsan sırıtır gibime geliyor orda ...

Geri