arka stopları kırmızı boyatmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mygold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar benimde aracımda var komple kırmızı ama dikkate alınması gereken birşey var.Araca arkadan baktığınızda yanan tüm ışıklar kırmızı oluyor.Geri vitese takılıyken sinyal verirken v.b

Geçen başıma geldi geri vitese aldım arkamdaki aracı bekliyorum çekilsin diye adam duruyo.ya geri gidecem çekilsene görmüyor musun dedim neyi görücem nerden bileyim falan dedi.sonra kafama dank etti.geri vites kırmızı yanıyo adam fren yapıyorum sanıyormuş.Afyonda pek olmaz belki ama büyük şehirlerde tehlikeli.

arkadaşlar benimde aracımda var komple kırmızı ama dikkate alınması gereken birşey var.Araca arkadan baktığınızda yanan tüm ışıklar kırmızı oluyor.Geri vitese takılıyken sinyal verirken v.b

Geçen başıma geldi geri vitese aldım arkamdaki aracı bekliyorum çekilsin diye adam duruyo.ya geri gidecem çekilsene görmüyor musun dedim neyi görücem nerden bileyim falan dedi.sonra kafama dank etti.geri vites kırmızı yanıyo adam fren yapıyorum sanıyormuş.Afyonda pek olmaz belki ama büyük şehirlerde tehlikeli.

bu yüzden kırmızı değilde siyaha yakın karartma daha iyi oluyor...yani kırmızıya nazaran daha belirgin oluyor

sany1488sp7iq6.jpg

bende ilk önce kırmızı folyo çekmiştim!.. Çok zor oldu gece geri gitmek sinyal vermek bence kırmızı yapmayın!.. sonra siyah yaptı dochline arkadaşımız sağolsun yardımcı oldu!..

2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Bencede en iyi en zahmetsizi folyo... tabelacılarda bulursun

Son düzenleme:
2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

<a href="http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=14102007fl4.jpg" target="_blank">

bende folyo cektim.. süper oldu fakat ne geri vites ışıgı kaldı ne de sinyal.. görsel olarak güzel ama arkamdaki araçları düşününce söktüm..
geçenlerde önümde stoplarını boyamış(siyaha) bir leon vardı.. dikkatsiz bi anıma gelmedi allahtan frenlerini takip etmemi hayli zorlaştırmıştı..

Son düzenleme:
siyah film daha güzel duruyor bazı araçlarda.heleki araç siyahsa tam süper olur.en azından geri vites lambalarının olduğu yeri siyah yapmakta fayda var.sinyaller belli ediyor ama geri vites malesef.Geçen Hummer H3 gördüm onunda sinyali kırmızıydı :)

şimdiii folyo çekecek olursak kırmızı yapmama fıkrıne cogumuz sahıp olmusuz sıyah en şeffaf folyadan ceksekk bize bir sorun yasatırmı kı

Geri