Arkadan Gelen Gıcırtı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Daha önce açıldımı bilmiyorum eğer olduysa şimdiden pardon.

2005 1.2 corsa aracımın çukurlara girdiğinde arka sağdan gıcırtı geliyor arka amortisörde bir problemmi var anlayamadım :s değerli yorumlarınız lütfen..

Bununla ilgili bir değil birkaç kaç tane konu var.

o bir problem sayılmaz aslında dingil burçlarındaki lastikler soğukta sertleşiyor ve kasislerden geçerken gıcırtı yapıyor
Ayrıca Mert Bey yorumunuz size kalsın biraz daha uğraşılırsa Corsa'ları teneke kutulara benzeticeksiniz bunların içinde insan geziyor hayvan değil yorumlara biraz dikkat edebilirsek kimsenin kalbi kırılmaz kimseyide yanlış yönlendirmeyiz.

Evet, ayrıca eski bir Coupe Bertone sahibi olarak onlarında çok problemsiz araçlar olduğunu söylememem...

;)

o bir problem sayılmaz aslında dingil burçlarındaki lastikler soğukta sertleşiyor ve kasislerden geçerken gıcırtı yapıyor
Ayrıca Mert Bey yorumunuz size kalsın biraz daha uğraşılırsa Corsa'ları teneke kutulara benzeticeksiniz bunların içinde insan geziyor hayvan değil yorumlara biraz dikkat edebilirsek kimsenin kalbi kırılmaz kimseyide yanlış yönlendirmeyiz.

valla,bu kadar niye sinirlendin onuda anlamış değilim,bana kalsın yorumum dersem,o zaman bu siteye niye üyeyim!ben bildiğim duyduğum tecrübeleimi söyledim.niye? nasıl? gibi sorular sorsan açıklarım.yazarım...ama böyle yazcaksanız corsalar 10 numara diyim.

Corsa ile 1 ay geçirmeme rağmen corsa'nın çoğu segmenti araca kök söktüreceğinin farkındayım!! ve Vladimire katılıyorum.. Mert bey corsa'larla ilgili sorunları yazın inanın deneyimi olmayan ben bile gözlemlerimi ve bildiklerimle size yanıt vereyim ??!

corsalarda problem bitmiyo diye biliyorum.

Mert bey corsa'larla ilgili sorunları yazın inanın deneyimi olmayan ben bile gözlemlerimi ve bildiklerimle size yanıt vereyim ??!

Arkadaşlar herkes fikrini açıkca beyan edebilir. Arkadaş kimseye hakaret etmeden Corsa'lar problemli demiş. Bende değil diyorum, ama bu ifadeler geneli değil, kişisel bir görüş olarak biz bireyleri bağlar. Bunun için sinirlenmeye hiç gerek yok.

mert bey yorumunuz size kalsın derken sözüm meclisten dışarı anlamında kullandım yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim sizi katmadım yazımda dikkat ettiyseniz biraz daha uğraşılırsa dedim sizi kastetmedim tekrar özür dilerim kusura bakmayın amacım kimseyi kırmak değil.

Geri