Arkadan Gelen Gıcırtı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6 ayda bir ustaya yani :s çünkü salıncak meydanda

Bu aracın ön traverzi değil mi ?

Eline emeğine sağlık .
Çok güzel bir paylaşım olmuş.;)

slm arkadaşım benim de sorunum aynıydı seningibi gıcırtı vardı dingil burclarını değişdirdim sorun kalktı 4 adat dir arkadaki ler bendeğişdirdim wectra 70tl verdim burclara orjinalmiş dediklerine göre sorun kalmadı ama

slm arkadaşım benim de sorunum aynıydı seningibi gıcırtı vardı dingil burclarını değişdirdim sorun kalktı 4 adat dir arkadaki ler bendeğişdirdim wectra 70tl verdim burclara orjinalmiş dediklerine göre sorun kalmadı ama

ne kadr zaman oldu değiştireli yani uzun bi zaman olduysa iyi yeniden gıcırtı duyma olasılığı nedir?

Bende onu soruyorum yüksel bu aracın arka dingilimi traverzimi?

Arkadaşın söktüğü yer ön taraf, değiştirdiği (vazelinlediği) lastikler ise dingil burcu değil viraj demir lastikleri yani bahsi geçen arka kısım değil... Ben şimdiye kadar önlerden gelen gıcırtı sesi şikayeti duymamıştım ama asıl değişecek olanlar bunlar değil

Dogru benim viraj demir lastiklerim vazelinlendi. Özellikle bu iş için indirilmemişti. Baskı balata için hazır inmişken bu işlem yapıldı.

Evet bende o sebeple sordum çünkü benım aracımdada yay taktıktan sonra gıcırtı başladı arkadan önune gecmeye calısıyoruz da bır an baktım aracın önü sökülmüş ondan sordum önü söküp vazelin sürünce arkanın sesini nasıl kestiniz diye :)

Geri