arkadaşlar araba yürümüyor:(

fotoferdi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar ben geçen hafta opel astra 1,6 16V HB aldım arabanın devrini alana kadar hiç kullanmadım noterden çıktık arabanın direksiyonuna geçtim araba kalkışlarda titriyor ikinci viteste sirkeliyor bazen daha önceki arabamda 4 le çıktığım yokuşu 2.viteste bayıldı ve çıkmadı.
makinaya bağlattım arıza göstermedi bobindenşüpelendim oradanda değil sekte kaçıkmı diye baktılar oradanda değil sorun hala çözülmedi başına böyle bir sorun gelen varsa veya ne olduğunu tahmin edebilen yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese İyi forumlar Hayırlı günler.​

ah be kardeşim... araba alıyorsun ya, gömlek değil ki... hiç değilse iki sokak kullansaydın arabayı... :/:/:/

olan olmuş artık çok geç

benzin pompası - enjeksiyon gibi bi sorun olabilir gaz yemiyo gibi sanki..
bakmadan aldın ve ilk binişinde gördüysen büyük ihtimal yüklü bi masraf göründü diye satmış olabilirler size aracı.

yok arkadaşlar aracı arkadaşımdan aldım kendisinede söyledim zaten o çıkacak olan arızayı kabul etti ama sorun 4 tane farklı usta bir sorun olduğunu söylüyor ama hiç biri sorunu çözemedi makinaya bağlandı araç arıza göstermiyor herşey normal. sente kaçık dedik oda değil enjektörleri temizlettim biraz daha iyi ama yinede istediğim terformans değil şimdi eksozun tıkalı olacağı üzerinde duruyorum birde onu yaptıralım bakalım.

o arkadaşınla arkadaşlık ilişkini gözden geçirmen gerekebilir :)

hava debimetresi dostum. hiç başka yere bakma. hava debimetresini temizlettir farkı göreceksin.

titreme cekmeme demıs arkadas baskı balata olabılırmı

Geri