Arkadaşlar arka tekerden gelen ilginç ses hakkında fikri olan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecelnico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arkadaşlar arka tekerden gelen ilginç ses hakkında fikri olan

ecelnico link' Alıntı:
arkadaşlar bugun servise gittim. Kar yagısı oldugundan yollar berbattı test edemeyiz dediler. Şu karlı gunler geçsin tekrar götüreceğim artık. Porya nedir arkadaşlar? garip olan 110 a kadar hiçbir şey yok. 110-120 arası bu ses geliyor. 120 yi geçince kesiliyor.

34589cc54283daac42fd62a2341e5417.jpg

tekerleğin bağlandığı ve dönmesini sağlayan rulmanı barındıran parça eğer rulman keçe patlatır veya bilya kırarsa ses yapar.

frene bastıgımda veyahut bu ses geldiğinde herhangi bir titreme yok. Sadece sanki lastiğe br cisim saplanmış o sürtüyormuş gibi bir ses geliyor arkadaşlar

servise goturdum de su an hava kosullarından dolayı test yapamıyorlar.

ecelnico link' Alıntı:
servise goturdum de su an hava kosullarından dolayı test yapamıyorlar.
Balıkesir servisin arkası çevre yolu kapalı olacağını sanmıyorum orada deneme sürüşü yapa bilirler aslında yada direk doğum evine doğru basabilirler ki zaten çok uzun sürmez sesi duymaları.

hocam sen burdaki karı bir görsen yollar felaket servisten donerken 50 yi geçemedim.

ecelnico link' Alıntı:
hocam sen burdaki karı bir görsen yollar felaket servisten donerken 50 yi geçemedim.
bende aslen Balıkesirliyim ozaman bugün balıkesir çanakçı rampası kapanır okadar kar varsa.

ben Edremit'ten geçtim bugün kıyamet gibiydi yollar :)
inanılmaz kar ve buzlanma vardı yollarda
hatta bir amca yol kenarına çekmiş Balıkesir'e gidiyordum
kar lastiği olmadığı için polisler geri gönderdi diyordu

Arkadaşlar az önce butun tekerleri kontrol ettim gözle görülür balon vb. durum göremedim. Tekrar test ettim aracı 110-120 km arasında surtme sesi gibi düzenli olarak fırt fırt şeklinde bir ses geliyor. işin kötüsü ses arkadan geliyor gibi duyuyorum ama sol ön aksım değişmişti ankarada ufak bir kaza yaşamıştım. işlemler ankara opan da yapıldı. Balıkesirdeyim şu an eğer önde oluştuysa sorun aracı oraya getirmemi söyledi usta. Boyle saçmalık olur mu? burdaki servis bu işlemleri yapamaz mı? kasko bu durumda nasıl davranır ?

güncel...

aracı hangi yetkili bayii yaparsa yapsın farketmez farz edelim bu sorun yolda kalmanıza sebep oldu ozaman tutup aracı Ankarayamı gönderecekler adı üstünde yetkili servis yani hepsi opelin resmi servisi birinin yaptığını öteki düzeltmez diye bir olay olamaz eğer ben karışmam derlerse opel Türkiyeye telefon açıp şikayetinizi bldirin.

Geri