güzellik için ilk adımı atmışsın güzel jant takarak flimde güzel olmuş ama daha çok masrafın ve işin var. allah yardımcın olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 mı ya resimde 17lik gibi duruo valla hiç 16 gibi değiljantlar 16 lastiklerde 205 40 16
jantlar güzel benim arkadaşımda poloda kullanıyo bunun aynısını ama keşke 195/45/16 alsaydın hem daha oturaklı olurdu hemde jantların fazla zarar görmezdi neyse bana sorarsan yok gibi görünüyo eğer yoksa ilk işin yay almak olsun yol tutuşunu çok değiştirecektir çokda hoşuna gidecekdir aracı tamamıyla değiştiriyor. Ben apex 4 cmlik kullanıyorum 160-180 le çok rahat gidebiliyorsun uyarıyim çok iyi yol tutar ama çok sert esneme neredeyse sıfır yoldaki en ufak taşı bile hissedersin konfor sıfıra iniyor ama yol tutuşu bunu tamamlıyor. konfor istiyorsan daha yumuşak bir yay al woglant mesela. Birde dikkat et 140 dan sonra rüzgarı altına alırsa bu haliyle aracın önü havalanıyor kontrolü kaybedebilirsin aman dikkatli ol. Arkadaşın arabada başımıza geldide Farların merceksiz arka stoplarda kırmızı bana kalırsa siyah renkte angel far ve siyah ledli stop alırsan siyah çıtalarınla uyum sağlayacaktır boyatmana gerek kalmaz yinede karar senin. sonra xenon yaptırırsın. Sis farları satıyolar şimdi 70-80 ytlye internetten bulabilirsin gidip orjinaline o kadar para verme değmez... Anlıyacağın çok işin var abartı bişeyler istemiyorsan bunlar yeterli bence. Birde tesisat yaptırırsın olur biter. Bunları en fazla 1500-2000 ytlye getirebilirsin iyice araştırma yaparsan... Kolay gelsin kazasız belasız kullan arkadaşım..