Arkadaşlar Şunun Ne Olduğunu Bilen Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ossmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ossmen

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Şunun Ne Olduğunu Bilen Var mı? Teşekkürler.

k3vmc.jpg

usta bazı ulkelerde trafık akıs yonu ters oldugundan onlardada sıs lambası o tarafta oluyor ya serı uretım o tarafta bızım ulkemızde lamba yok

Evet orada ampul yok , olmadığı içinde arka sis farı tek olarak yanıyor . Ama ben arka sis lambasının diğer fardada yanmasını isterdim çiftli olarak , o zaman çok acayip şekil dururdu :sulanma: :D

ıstrsen ampul takabılırsın kı buyuk ıhtımal sıstemı cekılıdır cekılı olmasa bıle dıger sıs ten bı kaplo cekersın olur bıter

Evet orada ampul yok , olmadığı içinde arka sis farı tek olarak yanıyor . Ama ben arka sis lambasının diğer fardada yanmasını isterdim çiftli olarak , o zaman çok acayip şekil dururdu :sulanma: :D

Bazen trafikte sis farı açık gidenler oluyor, hele birde yağmurlu havaysa önümüzü göremiyoruz. Kıpkırmızı yanıyor, her şeyin kullanım amacı kendine hastır. Hadi ön sisleri yakıp arkadan rahatsız ediyorsunuz, bari bunu yapmayın. Lütfen bu gibi durumlara dikkat edelim.

Arka sislerini açıp gezenlere bende uyuz oluyorum.

Arka siste sensör olacak, havadaki sisi algılayacak aslında, sis yokken bassanda yanmayacak. :D

Normal stop ampulü takan var gayet normal duruyor rahatsızda etmiyor ancak sis ampulü takana çakıyorum uzunları :)

Benim Corsadada tek taraflı, bir kere kontrol amaçlı yakmıştım, aklımdan geçende her iki tarafada park ampulu takarak yakmak.

ahahah :) hadi artık ön sis farını açanların bahaneleri hazır. ne yapayım arkadaş gündüz farım yok bende sis farı kullanıyorum. Peki arka sis farını neden açıyorsun ? :)

Geri