Arkadaşlar Şunun Ne Olduğunu Bilen Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ossmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahahah :) hadi artık ön sis farını açanların bahaneleri hazır. ne yapayım arkadaş gündüz farım yok bende sis farı kullanıyorum. Peki arka sis farını neden açıyorsun ? :)

Bu aralar bayanlarında bu modaya uyduğuna çokça şahit oluyorum..

evet ya bende çokca görüyorum.Genelde bayan sürücülerin %80 i araçtaki tuşların ne işe yaradığını bilmezler.Acaba ellerimi çarpıyor ? :)

Yanlışlıkla uzunlara elim çarpıyor benimde. :sopa:

Arka sis farını normal koşullarda açan geri zekalıdır. Göz almasını bırak, fren lambası da sönük kalıtor, arkadaki fark edemeyebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu aralar bayanlarında bu modaya uyduğuna çokça şahit oluyorum..

Hadi bayanlar bu tür işlere yatkın olmadıkları için fazla kafa yormazlar, kendini bu tür işlerde uzman sanan bazı erkek sürücülere ne diyelim, onlar da neyin, nasıl, ne zaman kullanılacağını bilmiyorlar ki :maden:

Hadi bayanlar bu tür işlere yatkın olmadıkları için fazla kafa yormazlar, kendini bu tür işlerde uzman sanan bazı erkek sürücülere ne diyelim, onlar da neyin, nasıl, ne zaman kullanılacağını bilmiyorlar ki :maden:

Diyecek bir şey yok, kendi kendimizi sinirlendirip geriyoruz onlar için sorun yok :cool:

Yahu bir şekil durur diye mesaj yazdık , mübarek sövmeyen kalmadı :D Sanki ben arka sis açıyorum diye birşey yazdım , bende karşıyım arka sise , kaldı ki zaten ben hiç açmıyorum arka sisi gerekte duymuyorum yalnız ön sis farlarım gece ve gündüz sürekli açıktır , turuncu folyo ile kapladığım için hafifimsi mustang gibi ağır kaslı amerikan arabalarında bulunan bir görüntü ortaya çıkıyor onlardada turuncu far olur ya ön tarafta :D

Bununda kimseyi rahatsız edeceğini düşünmüyorum çünkü ön sis farı tamponun en alt kısmında ancak öndeki aracın dikiz aynasına gelecek ki o zaman rahatsızlık versin :cool:

Uğur corsadan kaslı mustang havasını nasıl yaratıyorsun merak ettim haa :D :D
Kimse senin şahsında söylememiş herkesin bu konuya genel yaklaşımı böyledir.
Şimdi müsadenle bende "genel" bi çift laf edeyim bu sis yakanlara :)
Bu boş bölüme ampül takarsanız arıza lambası yakma ihtimaliniz çok yüksek fazladan akım çeken bi ampül için arıza vermesi gayet muhtemel.
Ayrıca ben arkanın yanında önüde geçiştirmiyorum siz sırf "şekil" duracaksınız diye kimsenin gözünün ırzına geçme hakkına sahip değilsiniz ah bi fahri denetmen olmak vardı ne canlar yakardım ama...
Caner sen bilirsin nasıl oluyor bu işler :) belli yıl memurluk veya belli yıl ehliyet sahibi olma gibi şartlar vardı sanki nedir son durum :)

Geri