Arkadaşlar yeni aracı 5000 km de servise goturmeye gerek varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arkadaşlar yeni aracı 5000 km de servise goturmeye gerek varmı

tomacco link' Alıntı:
Bülent abi benimde 3300 km falan oldu.
Geçen altını sürttüm içim cız etti valla.Bende ücret almazlarsa götürüp rutin bi kontrol yaptırıcam hemde altına baktırırım.Birde önü betona sürttük birde rutuş yaptırmak lazım birde silecek suyu hala sağa sola püskürtüyor ayar için parça getireceklerdi, birde....gider böyle... :)
Yakıt düştü mü abi Benim 10-11 arasında gidiyor bazen çok sıkışık trafikta 11,7 falan görüyorum onun dışında biraz daha iyi tüketim istanbulda sarıyerden eve 2,5 saate geldiğimi düşünürsek... :)
Kanka benimde yakit ayni sayilir
Olmadi beraber gotururuz bi ara

Götür Bülent götür, baksınlar sağına soluna "bunun birşeyi yok hemşerim" deyip geri yollasınlar seni!  011zaa

şaka bir yana fayda var göstermekte, bende 6600km de ilk yağ değişimini yaptırmıştım.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Götür Bülent götür, baksınlar sağına soluna "bunun birşeyi yok hemşerim" deyip geri yollasınlar seni!  011zaa

şaka bir yana fayda var göstermekte, bende 6600km de ilk yağ değişimini yaptırmıştım.
Yagini degistirmeyiz herhalde bu km de. 
Daha erken degilmi

Mecbur değil şart :)  Yağ 55, y.filtresi 15, h.filtresi 35  Hepsi 105 110 lira 10 lirada elemana veriyorum oldu bitti.

Bülent abi beni almadan gitme beraber yapalım. :)

tomacco link' Alıntı:
Bülent abi beni almadan gitme beraber yapalım. :)
tamam mehmet 2-3 hafta sonra gıderız

bende 6 aylıkken araç 3000 km civarıydı uzun yola çıkmadan önce kontrole götürdüm hiç birşey çıkmadı sadece yağ ekleme yapmışlardı azaltmış araç onun dışında 7000 km civarı yıllık bakıma girdi orda da yağ temizdi çok ama değişti tabiki ama hava filtresi falan ömrünü tamamlamıştı

Geri