Arkas Akatlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arkas Akatlar

ozas link' Alıntı:
satış danışmanları araçların teknik sorunları hakkında detaylı bilgiye sahip değildir. servis danışmanları da (benim gibi) yeni gelecek olan araçtaki kapı kolu rengi, iş ışıklandırma gibi küçük detayların hangilerinin geleceği konusunda pek bilgileri olamıyor maalesef.
Saygılarımla,

size bu konuda bir sır verebilirim hergün 1 saat forumumuza girin yeni konuları verilen bilgileri takip edin astrayla ilgili herşeyi biliceksiniz emin olun.. :)

bahadirusta link' Alıntı:
[quote author=ozas link=topic=2317.msg47671#msg47671 date=1316701044]

satış danışmanları araçların teknik sorunları hakkında detaylı bilgiye sahip değildir. servis danışmanları da (benim gibi) yeni gelecek olan araçtaki kapı kolu rengi, iş ışıklandırma gibi küçük detayların hangilerinin geleceği konusunda pek bilgileri olamıyor maalesef.
Saygılarımla,

size bu konuda bir sır verebilirim hergün 1 saat forumumuza girin yeni konuları verilen bilgileri takip edin astrayla ilgili herşeyi biliceksiniz emin olun.. :)
[/quote]
+1  011zaa Aynen vallahi bayiden öğrenemediklerimi bu forumda öğrendim :D

sabah servise bıraktım aracı. karşılama ilgi gayet iyiydi. kaliper sesi ile ilgili bilgi vermeme gerek kalmadı, konu ile ilgili bilgi sahibi zaten insanlar. aldığım yere götürmüştüm, çiftkurtlar maslak'a. kaliper değildir amortisordür demişti servis yetkilisi. bırakmaktan vazgeçmiştim dolayısıyla. eh bu forumun bize katkısı gerçekten çok fazla :)

öğlen gidip alacam aracı, sonuç ile ilgili yine bilgi veririm. ama şu ana kadar herşey yolunda :)

Merhaba,

kavşak aydınlatma için aracın xenon farları dönüşlerde amortisör üzerindeki sensörler vasıtasıyla almış olduğu bilgiyle sağ-sol dönüşü xenon far merceklerini çevirerek kendisi sağlıyor.

Sn. Ozas, aramıza hoşgeldiniz..

Paylaşımlarınız size ticari katkılar sağlarken bize çözüm ve memnuniyet sunabilir, sayenizde forum camiasıyla servisiniz arasında güzel bir dialog yakalayabiliriz.

Hayırlı işler ve keyfli forumlar dilerim.

welllcommee

Tolga Bey Merhaba,

aranızda olmaktan bende çok mutluyum. Burada olmamdaki tek amaç ticari değil sizlerinde söylediği gibi hala öğrenmem gerektiğini düşündüğüm küçük bilgiler ve yaşadığınız sorunlar ve çözümleri, bu arada keyifli yorumları da atlayamam. Bilgi akışımızla birlikte güzel şeyler yapabileceğimiz düşünüyorum..

ozas link' Alıntı:
Merhaba,

kavşak aydınlatma için aracın xenon farları dönüşlerde amortisör üzerindeki sensörler vasıtasıyla almış olduğu bilgiyle sağ-sol dönüşü xenon far merceklerini çevirerek kendisi sağlıyor.

Sn. Özlem, İlgilendiğiniz için öncelikle teşekkürler. Ben merceklerin yanındaki o halojenlerin tipini soruyorum. Geri viteste ve direksiyonu çevirdiğiniz tarafta yanan... Tekrar teşekkürler...

Geri