Artık direksiyon kumandanızı pioneer mp3 player ile kullanabilirsiniz..

konu silinmiştir.

Son düzenleme:
konu silinmiştir.

Son düzenleme:
Bütün bunlara hiç gerek yok. MP3 fm Modulator diye bir cihaz var. Çakmağı çıkarıp yerine takıyorsun. Taşınabilir belleğe yüklediğin mp3 leri radyodan sırayla çalıyor. Uzaktan kumandası da var. Hiçbir sökme takma kablo v.s yok. Ses süper. Maliyeti en kralı 50 yeni lira civarı. Ben kullanıyorum. Gören arkadaşım mutlaka alıyor.

Yahu bu transmitter işinin nekadar dandik olduğu özellikle büyükşehirlerdeki arkadaşlar bilir.. Ayrıca ses kalitesi berbat ötesi.. boşverin bu cihazı....

Yahu bu transmitter işinin nekadar dandik olduğu özellikle büyükşehirlerdeki arkadaşlar bilir.. Ayrıca ses kalitesi berbat ötesi.. boşverin bu cihazı....

Büyükşehiri bilmiyorum ama benimkinde 207 frekans var. Denizli ve Antalya'da boş frekansları biliyorum ayarlayınca sorun olmuyor. Ses kalitesi konusunda sıkıntı yaşamadık şimdiye dek. Bence CD taşımaktan ve Cdyi aman çizilmesin diye koruyp kollamaktansa daha pratik bir çözüm diye düşünüyorum.

ya belki başlığın konusunun dışına çıkıyoruz ama bu transmitter işi ile ilgili ben de bişiler söylemek istiyorum. Benim opelden önce doğan marka arabam vardı. onda da şimdi opelde kullandığım bu transmitteri kullanıyordum. inanın ondaki ses kalitesi cd den bile iyiydi nerdeyse. yani gerçekten çok memnundum. ama opele de aynı tesisatı kurdum ve bu kez ses kalitesi nerdeyse iğrenç. tek fark teyp opelin orjinal teybi. doğanda kamasonic marka teybim vardı. ama ses kalitesi iyiyse bence başka bir şey almaya hiç gerek yok. çünkü kullanışlı ve ucuz bir yöntem bence de. (denizli için söylüyorum tabi)

konu silinmiştir..

Son düzenleme:
konu silinmiştir.

Son düzenleme:
öncelikle tebrikler.

aynı şeyi babamda demişti. direksiyon kumandasını direksiyonun içine yerleştirelim die. ama hava yastığını sökmeye çekinmiştik. ondan ziyade benim pek kafama yatmamıştı.

aslında marifet direksiyon haricinde, ordaki butunlardan gelen direnç değerlerine göre kumanda edebilen bi sistem kurmakta... uğraşınca olur ama vakit yok uğraşacak...

bide her pil bitiminde orayı sökmek var... buda zamanla orasının laşkalaşması demek...

BU yaptığın işlemi kayseri de yaptırabilirsem bende şu lanet cd30 dan kurtulmak istiyorum aslında, bu konuda bana nasıl yarıdmcı olabilriisiniz?

Geri