Asayiş Polisi Ehliyet ve Ruhsat Sorabilir mi ?

Konuyu başka yerlere götürmeyin arkadaşlar....Gereklimi değilmi tartışmasından çok asıl soruya yardımcı olmalıyız.Asayiş polisinin böyle bir yetkisi varmı...?Cevaplayan arkadaşlarda olmuş zaten ama yinede üslup diyorum.Vatandaş içinde , Polisimiz içinde ,Memurumuz...vs...içinde üslup çok önemli.

Ata sözü...(Oha var çift sürdürür,Oha var gerdan kırdırır)...

Vatandaş içinde , Polisimiz içinde ,Memurumuz...vs...içinde üslup çok önemli.

Ata sözü...(Oha var çift sürdürür,Oha var gerdan kırdırır)...
:bir::bir::bir::bir::bir::bir:

Cevap alınmasına karşın halen daha işlediği suçu haklı göstermeye çalışan bir zihniyet, polisi suçlamaya kalkışan arkadaşlar var.O zaman da uslup ona göre şekilleniyor.

Valla bu yaşıma geldim şimdiye kadar hiç bir devlet görevlisi bana, ben de onlara hakaret etmedim. İlişkilerimizde seviyeli olduğumuz sürece sorun yaşamayız.

Trafikte hızlı gitmek nasıl suçsa yavaş gitmek te suçtur.

polis hata etmiş arka tamponu indirmeliydi senin arkadaş arabaya bişey olmasın diye yavaş giderken arka tampondan olabilirdi.

Cevap alınmasına karşın halen daha işlediği suçu haklı göstermeye çalışan bir zihniyet, polisi suçlamaya kalkışan arkadaşlar var.O zaman da uslup ona göre şekilleniyor.

Lütfen burdaki ve önceki mesajınızdaki boş beylik laflarınızı kendinize saklayın.

Konuyla ilgili mevzuattan ilgili bölümleri paylaştı arkadaşlar.

Lütfen burdaki ve önceki mesajınızdaki boş beylik laflarınızı kendinize saklayın.

Konuyla ilgili mevzuattan ilgili bölümleri paylaştı arkadaşlar.

Neyin boş neyin dolu olduğunu bilemezsin.Senin o mevzuat dediğinin peşine 4 kitap dolusu yasa geliyo.Mezvuat tırıvırı.Senin amacın yasadışılığı ülkenin polisini suçlu gösterip haklı hale getirmek.Bu ülkede bir trafik sorunu varsa, işte böyle kendini herşeyde haklı gören bencil sadece başkasını suçlayan egoist zihniyet yüzünden var.

Konuyla ilgili bilgi paylaşımında bulunanlara teşekkür ediyorum.

Normal şekilde yapılan bir çevirmede ya da genel kontrolde zaten vatandaşın kolaylık göstermesi kanun icabı gerekiriyor. Ama o polisin orda iyi niyeti filan olsaydı, arkadaşı o şekilde durdurmazdı. Adam direk niye bana yol vermedin, gitmiyosun falan diye azarlamaya, korkutmaya çalışmş. Hem emin olun, eğer ki o polis haklılığına inansaydı, ortada gerçek bir sebep olsaydı o zaman peşini bırakmazdı. Belli ki güç gösterisi yapmak istemiş.

İyi de arkadaş ya polis bir hırsızlık olayına,yaralama olayına,yangına vb. acil olarak yetişmesi gereken bir konuya gidiyorsa arkadaşınızın keyfini bekliyecek değilya.. Hem belkide arkadaşınızın ehliyetinin olmadığından da şüphelenmiş olabilir. Belki aracın çalındığından şüphelendi onun için belge istedi ah yurdum insanı işine gelmedimi basar eleştiriyi..

Geri