Asayiş Polisi Ehliyet ve Ruhsat Sorabilir mi ?

Olcay garnizon komutanının rütbesi neydi, görebildin mi? :)

Narlıdere bölgesine bakan garnizon komutanın rütbesi albay diye biliyorum, ayrıca nizamiyelere baskın yaparken de dikkat et, hele hele nöbetci heyetinin ağzına ederken iki kere dikkat et ;).

Narlıdere bölgesine bakan garnizon komutanın rütbesi albay diye biliyorum, ayrıca nizamiyelere baskın yaparken de dikkat et, hele hele nöbetci heyetinin ağzına ederken iki kere dikkat et ;).

Baskın yapmak degıl arabadan ınıp kartımı gozune sokup hunharca saldırdım ;) beyfendı kartımı gormemıs...
Nobetcı heyetının agzına sıcmadan benden once haberım gıttı o yuzden problem yok ;)

Bakarsanız kac yıldır askerıyenın ıcındeyız kım kıme camur atıyor o kadar kolaymı bu ısler ? Birisine bındıgı arabadan oturu terorıst demek bu kadar basitmi? afedersın abi ama ben o ıthamı hakedecek bısey yapmadım ve ılk defa o zaman bi polis gbt mi sormustu benım 2 yıl oncesıydı... Elım ayagım tıtrıyordu dua etsın o askere gırmedım orda gercı benden sonra noldu bılınmezde....

Gerçi bu olaydan sonra bi rastlantımıdır hem subaylık hem astsubaylık mulakatlarında guzelce eledıler benı ama olsun :D Torpile karşıyız :)

Konunun başlığında sorulan sorunun cevabı zaten verilmiş ayrıca eklemek isterim genel hizmet sınıfına da Trafik birimi gibi ceza tutanağı düzenleme yetkisi de bir kaç ay önce verildi..Bence ön yargıları basından duyduğumuz yalan yanlış haberleri bir tarafa bırakıp ikili ilişkilerimizde sağduyulu ve yardımsever olmak hepimizin vatandaşlık görevi...
http://www.sabah.com.tr/Eskisehir/2012/12/28/trafik-cezasini-artik-tum-ekipler-yazacak

Geri