Konuyla ilgili bilgi paylaşımında bulunanlara teşekkür ediyorum.
Ayrıca arkadaşınız polisten neden kaçmış acaba.. yoksa arabasında polisin görmesini istemediği birşey olmasın sakın.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyla ilgili bilgi paylaşımında bulunanlara teşekkür ediyorum.
şimdi polis sizden şüpheleniyor. hemen savcıya gidiyor şu adam yolda yürüyor üzerinde bomba var sanırım bana izin verin gidip bulayım kimlik sorayımmı diyor...???
yanlış bilgilendirme yapmayalım. polis şüphelendiği kişiye kimlik sorma hakkı bulunan kolluk kuvveti. ehliyet soramıyorsada sizi tutar trafik çağırırı ona işlem yaptırır.
burda bu yazılanlara bakarak kimse dayılanmasın polise. o kimlik sorar siz de vatandaşlık görevinizi yapar gösterirsiniz. toplumun huzuru için olması gereken bu. belki siz iyi niyetlisiniz ama kötü niyetli olanları unutmayalım...
genelleme yapmıyarak ne yazıkki bu tarz insanlar var o güzel kurumda.. Içlerindeki ezikliği dışlarına bu şekilde vuruyorlar ama sonunda bir yerde bu tavırları onların bir şekilde sonu oluyor.. Bugüne kadar çok kez bende çevirmelere girdim kötü muamele görmedim..tabi etraftan bu tarz kötü ters olaylar yaşayanları duydum
Devlet görevlileri içinde vatandaşın huzurunu sağlamak için çalışanlar da var, bozanlar da. Nezaket ve saygı her konuda bazı engelleri kolayca aşmamızı sağlar. Son yıllarda dikkat ediyorum bazı vatandaşlar da, bazı devlet görevlileri de son derece agrasif tavır sergiliyorlar, en güncel örneği meclisimiz sergilemiyor mu? İmam cemaat ilişkisi için güzel bir örnek .