Ben de şimdi bu konuya değinecektim.Kartere benzin ve Sudan başka geçecek sıvı var mı hocam. Lgd de var araçta. kullanmıyorum ama LPG de. LPG geçmez sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de şimdi bu konuya değinecektim.Kartere benzin ve Sudan başka geçecek sıvı var mı hocam. Lgd de var araçta. kullanmıyorum ama LPG de. LPG geçmez sanırım.
LPG bin motor yağına geçme ihtimali var mı hocamBen de şimdi bu konuya değinecektim.
Soğutma sıvısı koyu renkte ve 2-3 cm azalma var antifriz ekliydi. Kompresyon testi yaptırmak için çevre illere gideceğim.Lpg yağa seçmecemz çünkü ortam sıcaklığıya kaynayıp buharlaşır ve gaz haline dönüşür. Benzininde karter birikmesi bence imkansız çünkü pistonda hiç ateşleme olmadan piston içine biriken benzin pistonun harketiyle segman boşluğundan anca inebilir. Motor yağlarının hafif yakıt kokması normaldir bu arada. Yani soğutma sıvısından başka ihtimal kalmıyor. Siz sübabları kontrol ettirdiniz mi
Opel corsa 1.2 enjoy 2004 hocam.Araç nedir yağ soğutucu varsa patlamış olabilir