Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslan dis gorunuslemi canlanacak )
aslan dedigin kukremesi artmadiktan sonra bence kedidir (sozum meclisten disari )
öncelikle vectra opc'nin 18 veya 19 snowflake jantını türkiye'de bulabilirsen ne mutlu sana dostum zor diye biliyorum bir janta istenebilecek ücretin çok fazlasını istiyorlar.. bence sen araca hafif ofsetli bir jant taksan daha hoş olur o paraya neler alınır neler..
aynı zamanda istanbulda SEM Tuning mustafa fiberden i500 tamponları yapıyor birtane yapılmış gördüm ankara'da canlı canlı çok vasat değildi ama orjinal gibide değilde (sisler üzerinde geliyor)
ben olsam i500 tampon yerine zender tampon bulmaya çalışırdım.. ben sana bir kaç fotoğraf ekliyeyim çok ciddi paralar olmasa TR'de bunlardan alacaktım..
aynı zamanda forumda benim açtığım şu konuyu inceleyebilirsin
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=55854&page=3
panjur olarak ethem hoca'nın panjur on numara duruyor bence kesinlikle irmscher..
kardeşim o zender tampon değilmiş vectra b2 sport tamponuymuş alman versiyonu hatta vectra kataloğunda da gördüm bu tamponu ncdr 1100 ve ncdr 1500 le beraber malesef opel tr ye getirmemiş bende çok arıyorum bu tamponu ve hala aramaktayım
ve bu Erhan arkadaşımız beni dinlemiyor bıyıklı bıyıklı geziyor
ama google'da sport yazınca karışık fotoğraflar çıkıyor, zender yazınca hep bu tampon çıkıyor sport diye kandırdın mı bizi abi
ayrıca böyle bir liste var, hangisi ön tampon acaba? epc olanlar bakabilir mi bi zahmet
GM-/Teilenr. für Stoßfänger: 9270004
Katalognr. für Stoßfängerr: 14 00 255
GM-/Teilenr. für Gitter: 9270003
Katalognr. für Gitter: 14 00 680
GM-/Teilenr. für Nebler (Paar): 9270026
Katalognr. für Nebler (Paar): 67 10 022
GM-/Teilenr. für elektr. Teilesatz-Nebler: 9270071
Katalognr. für elektr. Teilesatz-Nebler: 17 10 315
GM-/Teilenr. Wischerdüse links: 9192881
Katalognr. Wischerdüse links: 14 52 707
GM-/Teilenr. Wischerdüse rechts: 9192883
Katalognr. Wischerdüse rechts: 14 52 756
GM-/Teilenr. original Lippe rechts: 9195070
Katalognr. original Lippe rechts: 14 00 546
GM-/Teilenr. original Lippe links: 9195068
Katalognr. original Lippe links: 14 00 545
aman salla abim google ı al çektiğim fotolar ama kataloğu nereye sakladım bulamadım bi türlü