astra 1.3 cdti düşünüyorum....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mixer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mixer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar foruma yeni üye oldum.şuan 2004 megane II 1.5 dCi hb. sahibiyim.önümüzdeki yaz allah nasip ederse aracımı 2006-2007 bi astra dizelle değiştirmek istiyorum...bana astra hakkında gerçekten olumlu ve olumsuz her türlü konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..ama lütfen objektif bi yaklaşımla.. :good:

motor performansını astra kasasında bilmiyorum fakat 1.3cdti 75hp corsa d kasasında test ettim çok iyi. Astra benim çok hoşuma giden bir araç.

astra da biraz düşük kalıyor 1,3 motor özellikle klima açıkken kalkışlar baya zor oluyor ...

Corsa verelim sana...

teknik servis kısmına bakarsan orada bilgi veriliyor. özellikle yakıt ve performans hakkında. bi bak istersen..

çok teşekkürler arkadaşlar... birde benim merak ettiğim bu astralara has bi kronik sorunu varmı.. mesela meganlarda direksiyon kutusu sorunu var tabi makyajsız olanlarda yani benim arabada..

Bazı arkadaşlar kışın geç çalışmasından şikayet ediyorlardı o kadar bide astra alacaksan aracın içindeki takırtı tukurtularıda unutma

kardeşim be bugün aldım dediğin aracı şimdilik bişi yok gibi sonra ne olur bilmem..

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri