arkadaşlar aracın hantallıgı sadece ve sadece kalkışta onun harici bi sorun da frene ne kadar kısa da bassanız vites küçültmeniz gerekiyor yola devama edep hızlana bilmek için arac kendini toplamıyor hemen yoksa buraya 140 200 ibre resmi koymanın bi anlamı yok düz yolda her araba 170 rahat görür ve gecer hem hızın hantallıkla bi alakası da yok
Orda olan 140-190 km/s hızlar arasında cekilmiş resim değil videodur.. Düz bir yolda çekilmiştir.. Aracın hızlanması bence hantal denecek bir durum da değildir..
Çoğu 1.4 benzinli araçlara nal toplatacak bir güce sahiptir..Yokuşlardan hiç bahsetmiyorum bile..
Ayrıca 6 ileri bir araçtan bahsediyoruz 5 ileri araçlara göre daha kısa bir şanzumana sahip olduğu için vites küçültmesi normal diye düşünüyorum.
bence bu kadar irdelenen bir araç alınmaz. hep soru işareti var herkesin aklında, demekki araç vasatında altında hatta sınıfında alınacak son araç. o kadar parayı o zaman o araca vermeyin abi 1,5 yada 1,6 motorlu dizeller var onlara bakın bence. ben kimsenin fiesta ya yada megan a yada clio ya bu kadar kötü ve korkarak yaklaştığını görmedim. demek araç kötü çoğunluk bunda hemfikir. çoğunluğun sürüş keyfine hitap etmiyo....
Clio megan dediğiniz araçların motor ömürleri cdti motor ömrü ile karşılaştırılmıyacak kadar kısa..Her aracın +ları ve -leri olduğunuda unutmamak gerek.