astra 1.3 cdti düşünüyorum....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mixer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aman amannnnnnnnnn

arkadaşlar foruma yeni üye oldum.şuan 2004 megane II 1.5 dCi hb. sahibiyim.önümüzdeki yaz allah nasip ederse aracımı 2006-2007 bi astra dizelle değiştirmek istiyorum...bana astra hakkında gerçekten olumlu ve olumsuz her türlü konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..ama lütfen objektif bi yaklaşımla.. :good:
aman gardaşım aman astraya binme binlerce kez pişmanım arabayı birgün benzin döküp yakacam git paşalar gibi honda civic al yeni kasalardan :(

4 yıldır astra kullanıyorum. kronik hiçbir sorunla karşılaşmadım. sorunlar unutmayın ki her otomobilde olabilir. kronik bir sorun astralarda olsaydı herkes yaşardı herhalde. ayrıca 2006-2007 serilerinde sabahları çalışmama problemi vardı. fakat sorunun marş motorundan olduğu anlaşılmış ve her arazın marş motorları değişti. şimdikilerde zaten hiç sorun yok. şimdi 1.3 cdtı astra sedan kullanıyorum. ağırlık olarak hb den fazla ve bu halde yeterli bir performansı var. zaten 1.5 dcı kullanmışsın emin ol 1.3 yeter sana ,eğer çok performans istemiyorsan. rahat güzel araçlar bence

Son düzenleme:
Aile babasıysan kalabalık biniyorsanız arabaya 1.3 diesel alma. 1.6 benzinli al tüp taktır. Bunun yanında araba şans işi biraz da. 1.6 otomatik astram var alalı bir yıl oldu. henüz cam yıkama suyu koyma haricinde bir amaçla kaputu açmadım. ha bir de akü değişimini unutmayayım. aldığımda aküsü bitikti. Bunun yanında şu ekonomik durumumda kesinlikle astradan başkasına binmem. Durum düzelince doğrudan Vectar C'ye terfi ederim.

arkadaşlar konu yaklaşık 1 sene önceden kalma araba alıcak olan arkadaş heralde bu zamana kadar kararını vermiştir konuyu yeniden gündeme getirmenin bir anlamı yok zaten son 1 senedir de konu sahibinden ses yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri