yazını zevkle okudum dostum. 1.4 ile 1.6 karşılaştırman gerçekten çok hoş olmuş. Fren bilgileri tebrikler. Bende Astra G var dediğin gibi hiç durmadan o kadar yol yapmadım. En iyi yakıtım (linkinide vermiştim) 700km olmuştu fakat
* Gidiş (500 km) Aydın - incirlova - germencik - ortaklar - söke - söke (burunköy) - söke (tekrar) - Söke ağaçlı köyü - Kuşadası (siteler) - kuşadası merkez, (saydıklarımın hepsinde 3 veya 4 kez şehir içinde farklı yerlere gidip diğer ilçeye geçtim nekadar şehir dışı saysamda bunları tüm ilçelerde iş için uğradığım yerler çok oldu)
* Dönüş: Kuşadası Merkez - direkt AYDIN (110km)
200 km'de aydın içi yaptım.
yani amacım 1000 km yolculuk yapmak olsaydı iş için hiç durmdan bir yere gitseydim. Tahminimce 900'e dayardım diyorum.
Bazı arkdaşlar 1.4'ler tercih edilmiyor diyor. Bence yanlış bir tabir. Benim bildiğim tüm astra G kullanıcılar 1.4 kullanıyor. 1.6 kullanalar ise zaten kırmızı ışıkta dur bi fırlıyım, diye düşünenler. Eğer arabanızı amaç değilde araç olarak sürerseniz bence Heavenguardian verdiği değerlere geliriz. Bir hata göremiyorum.