- Konuyu Başlatan
yorumlarınız için cok teşşekürler henüz karar veremedim bakalım hayırlısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bende 180 bastım. Videosu bile var ama kötü örnek olduğu için link vermiyim Kız arkadaşımın benim arabada 190 basmışlığıda var. Kimse üzülmesin yolda kalmassınız. Amaç basmak, kapışmak olsa zaten 2.0 Araç alırdım. Gayet ekonomik. Şimdiye kadar en dik yokuşda 3 vitesten aşağı düşmedim arabada 5 kişi varken.
Ha bir de Go Kart araçlarına bindikten sonra binin arabanıza. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sanki arabanız uçuyo gibi oluo
Aracın deposu 50 lt olsa 100 km'de 5 lt yakması lazım ki bu değerleri görsün benim eski 1.2 corsam vardı ki ben 100 km de 6 lt'nin altına bir türlü düşemedim 100 km geçmemek şartıyla tabiki..
ayrıca şunu ileteyim şuanda 1.6 astram var şehiriçinde 1.2 corsamla aynı yakıtı yakıyor bunuda unutmayın araç kasası nekadar ağır olursa tork değeri nin yüksek olması gerekir.Tork verileri düşük olan araç yükde varsa inanılmaz yakar motora güç biner o gücüde yakıttan alır..
arkadaşım 50 olmuş 55 olmuş ne fark eder.sen o son 5 lt yi kullanamadıktan sonra gerek yok hesaplamaya bende biliyorum depo kaç lt maksat ortalama verileri değerlendirmek