Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim sorunsuz kullanırsınız insallah 045thumbsupdogukank link' Alıntı:performans olarak hissedilir derece fark var devir saatini gözlemlediğinizde deviri nasıl bitirdiğini görüyorsunuz tabiki ama 1.6t stok halde ise kafakafaya gidersiniz arayı acamaz
DERSİMLİ link' Alıntı:Önder 1.200TL. ama alt 2000 devire kadar cansız yine baktım benim aracım bastımı o kadar gidiyor zaten sağolsun.![]()
fpotur link' Alıntı:Bursada ise gosterelim araci gelmisken yaptiralim.
Nasil ulasiriz mehmet beye
DERSİMLİ link' Alıntı:Önder 1.200TL. ama alt 2000 devire kadar cansız yine baktım benim aracım bastımı o kadar gidiyor zaten sağolsun.![]()
DERSİMLİ link' Alıntı:Yok kardeşim denemedim mutlaka iyi sonuç vercektir. ama bunlara 2.000tl vereceğime yazılım attırmak hem daha mantıklı hem daha tatminkar gibi geliyor bana.
@ftertezzek link' Alıntı:dexos 2 standardında 5w-40 castrol magnatec de kullanabilirsin okkk
DERSİMLİ link' Alıntı:Yok kardeşim denemedim mutlaka iyi sonuç vercektir. ama bunlara 2.000tl vereceğime yazılım attırmak hem daha mantıklı hem daha tatminkar gibi geliyor bana.