Astra 1.4T aracıma yazılım attırdım

Ynt: Astra 1.4T aracıma yazılım attırdım

dogukank link' Alıntı:
modifiye tutkudur beyefendi bunun 3üne 5 ine bakılmaz yok vergi yok parça değişimi falan

Olsun kardeşim belki bilgi edinmek isteyen vardır biz konuşalım söyleyelim isteyen istediğini alsın her modifiye yaptırmak isteyen mühendis değil burada bazı arkadaşlar aracı aldığı günün ertesi yazılım attırmak istediğini ve neler olabileceği ile alakalı bilgi edinmek istiyor yani sevgili kardeşim herkes kendine lazım olan kadar alır burası bir forum iyi yanlarınıda kötü yanlarınıda söylemek gerek başkasıda çıkar adam gibi yok kardeşim öyle değil böyle der belirli ölçüler içinde mutabakata varılır.

Bu ara bende yazılım düşünüyorum tolga geçen dizel box taktırdım 1 gün denedim biraz, sarmadı o para o performansa çok aracı %15 anca etkiledi.

remap hayırlı, işyerin için geçmiş olsun Tolga. son yapılan remap sonrasında dyno çıktısı alabilirsen güç ve tork eğrilerini öğrenmek isterim.

Mehmet söylemiştir ; yağ & fitre değişimlerini 2-3000 km öne çekersen çok daha iyi olur :)

kazasız günlerde kulanman dileğiyle.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bu ara bende yazılım düşünüyorum tolga geçen dizel box taktırdım 1 gün denedim biraz, sarmadı o para o performansa çok aracı %15 anca etkiledi.

- how much? Abi

onderak link' Alıntı:

֖nder 1.200TL. ama alt 2000 devire kadar cansız yine baktım benim aracım bastımı o kadar gidiyor zaten sağolsun.  ;)

@ftertezzek link' Alıntı:
remap hayırlı, işyerin için geçmiş olsun Tolga. son yapılan remap sonrasında dyno çıktısı alabilirsen güç ve tork eğrilerini öğrenmek isterim.

Mehmet söylemiştir ; yağ & fitre değişimlerini 2-3000 km öne çekersen çok daha iyi olur :)

kazasız günlerde kulanman dileğiyle.

Çok teşekkür ederim, dynodaki hp eğrisi standart eğriyle tamamen paralel seyreden daha üst rakamlardan ibaret.

Aracımın yağını zaten aldığımdan beri 7500km de bir değişiyorum, gene aynı süreçte değişeceğim ancak orjinal GM yağın Petrol Ofisi dolumu olmuş olmasını pek hazetmedim; belli bir dayanağım yok ancak nedense PO dolumu yağın koruyuculuğunu erken yitireceğini düşünüyorum belki de bu yüzden Mobil kullanmaya başlarım.

DERSİMLİ link' Alıntı:

Ömür bizim 1.3 lerde zaten aslolan alt devirlerdeki torku canlandırmak, yoksa zaten standart haliyle bir dizel olarak rahat devir çeviriyor ama kullanımı rahatlatması, klima+ağırlık varken ilk hareketlerde zorlanmaması hatta stabil hızda ekonomiyi kolaylaştımak için alt devirlerin canlanması şart.

Mehmet şuan Bursa da, İstanbul a döndüğünde sitemize katılacak.

dexos 2 standardında 5w-40 castrol magnatec de kullanabilirsin  okkk

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ömür bizim 1.3 lerde zaten aslolan alt devirlerdeki torku canlandırmak, yoksa zaten standart haliyle bir dizel olarak rahat devir çeviriyor ama kullanımı rahatlatması, klima+ağırlık varken ilk hareketlerde zorlanmaması hatta stabil hızda ekonomiyi kolaylaştımak için alt devirlerin canlanması şart.

Mehmet şuan Bursa da, İstanbul a döndüğünde sitemize katılacak.

Aynen öyle kardeşim, bekliyoruz mehmet beyi.

şu 1.6 115 bgye uygun fiyata iyi bir yazılım gelirse mehmet bey iyi para kazanır diye düşünüyorum.15 bg artış sağlasa türkiyede bunu yaptracak binlerce araç vardır

Geri