Astra 1.4T - Golf 1.4TSI - Ford Focus 1.6 EcoBoost

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drwaverunner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra 1.4T - Golf 1.4TSI - Ford Focus 1.6 EcoBoost

Güvenlik paketlerini satarken para alan, ama ben kefilim bu araba esp siz opelden iyi yol tutar diyen(ford satıcıs ve vw satıcısı) bir zihniyetten araba satın almak doğubanktan mal almaya benzer....

tebrikler sn drwaverunner
sizin gibi bilinçli kullanıcılar oldukça araç alıcak kişileri önceden sipariş etme
teknik veriler yapıp, alelacele yüzeysel testler yaparak caydıran kişilerin önüne geçilecektir
biz illaki aracımızı övmüyoruz her yönden 1 numara demiyoruz ancak öyle yalan yanlış
haberlere de sonuna kadar karşıyız, yorumunuzla bu konuda ne kadar haklı olduğunuzu
göstermişsiniz

acaba opel türkiye de sn drwaverunner'ın gösterdiği özveriyi göstererek girişimlerde bulunuyormu çok merak ediyorum

erdem link' Alıntı:
acaba opel türkiye de sn drwaverunner'ın gösterdiği özveriyi göstererek girişimlerde bulunuyormu çok merak ediyorum

Opel Türkiye bizim forum yapıyor diye yapmıyor. Biliyorlar çünkü benim Opel'de büyük bir hissem olduğunu nasılsa ben sesimi çıkarırım diye onlar susuyor :)

Astra'ya 200km/sa'te nefesi kesilen diyen Sn. Editör'ümüz keşke bunları da okusa.

Biz 4. viteste 215km/sa hızları görürken asıl Golf'ün 220km/sa'te nefesi kesiliyor.  steeringwheel

"malatyadan elazığa gelirken elazığ girişinde düzlükde 6. vitesde en fazla dijital göstergede 224'ü gördü.. "
"220 geçmiyor asla,18 jantı taktım 200 anca gidiyo"
"ben 220 yaptım resim eklıyecem ama eklenmıyorr..."
"hay gozunu seviyim hamdi ya goren sanmıcak sak diye 220 mi vuruyor arac.bende gordum 220 yi ama bukadar da kolay cıkmıyor "

AUTOSHOW dergisine attığım maile gelen cevap:

Sayın okurumuz,

Söz konusu testler, Almanya’da Auto Bild tarafından gerçekleştirilmiştir. Aslında 1.4 lt Turbo’nun, 140 HP’lik gücü hiç de az değil. Burada esas sorun, Astra’nın rakiplerinden daha büyük boyutlarıyla birlikte daha fazla olan ağırlığının, onun dinamizmini törpülüyor olması.

Sizin Astra’yla, düzlüklerde ulaştığınız maksimum hız sonuçları gayet iyi. 230 km/s’e ulaşan sonuçlar oldukça şaşırtıcı. Bir miktar gösterge hatası bile olsa bile, ancak yüzde 5 civarında küçük miktarlarda sapma olur. Bu bile sizin, firma tarafından verilen hızın da üzerine ulaştığınızı gösteriyor. Aracınızın performans olarak sizi tatmin etmesi sevindirici bir durum.

Son sürati şöyle tanımlıyoruz; düz yolda, rüzgarsız ortamda, otomobilin hızlanma ivmesinin sıfıra ulaştığı son hız. Yani aracın, sürekli olarak hızlanmasını, hızını artırmasını sürdüremediği ve hızın, bir noktaya gelip takıldığı ve daha üzerine çıkamadığı bölge. Tabii yokuş aşağı inişlerde bu bölgeyi aşabilir, yokuş tırmanmalarda da bu hızın altına düşebilir. ֖nemli olan düz ve rüzgarsız bir yolda denemektir.

Aracınızla ulaştığınız sonuçları ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz,

Saygılarımızla,

Auto SHOW  

tebrikler +1 teşekkür

çok da tatmin edici bir cevap vermemişler bence
size hak vermişler o zaman ne diye dergide paylaşmışlar denemeden
sorumluluğuda Alman bild dergisine atmışlar sanki
sonuç?

Sonuç,

Autoshow Türkiye artık Astra J 1.4T'yi tanıyor ;)

olsun olsun bence daha iyi trafikte günde onlarca astra j görmek istemeyen astracılar için iyidir..
istanbul trafiğinde günde maksimum 3-4 tane görüyorum ve buda çok hoşuma gidiyor millet bilseki
araç canavar yazılanlar çizilenler hikaye ozaman ne farkımız kalırdı diğer sürücülerden

;D ;D

drwaverunner link' Alıntı:
Sonuç,
Autoshow Türkiye artık Astra J 1.4T'yi tanıyor ;)

yazdığınız mail ve edindiğiniz değerler ile editörleri utandırmışsınız, geri adım atmışlar gibi geldi zaten
yorumlarından :)

Geri