S
selocan77
Bilgi Girilmemiş
Ben üstün demedim motor kıyasladım. Jetta astradan iyi gider dedim. Jetta gibi bravonun da küçük hacimli turbolu motoru astradan iyi gider dedim. Benim astrayla bir alıp veremediğim yok hatta bayide oturduğum vectra c2yi özellikle özlüyorum.
Tekrarlıyorum. Konu 1.6 atmosferik ve 1.4 turbo motorların kıyaslamasıyla ilgili. Bundan dolayı bravoyu da eklememin bir sakıncası yok. Şimdi leon 1.4 turbolu motorundan bahsetseydim birşey demeyecektin kendi arabam değil ya.
Ayrıca benim arabam dizel. T-jet değil. Kendi arabamdan bahsetmiyorum. Bende astra antipatisi yok ama siz de bravo antipatisi oluştu heralde. Başlığı ve başlıktan sona kadar yazılanları okudum mesajı atmadan önce. Sonuçta sizin tepkinizi anlamak mümkün değil.
1.4 turbolu motorun 1.6 atmosferikten üstün olduğunu anlatmak için örneklerle desteklemek gerekir. Bu iş böyledir. Ben bravonun jettanın yada şunun bunun kasasından donanımından yakıtından vs bahsetmedim.
Gözlerimizle okursak, beynimizle anlarsak lütfen...
Senin bravo sempatini anlıyorum ama burası opel in bir forum sitesi sen bunu anlamak istemiyorsun.Bende senin yazdığın ve tepki çeken mesajlarını okuyorum merak etme.İstersen hepsini alt alta getiriyim bir oku bakalım ne kadar antipatik.Bu mesajlarını fiatın sitesinde yapsan belki tepki çekmezsin ama burda olmuyo kusura bakma.