Astra 1.6 16v VS Civic 1.6 ies

rollingte hangi araç daha başarılıdır

• astra 1.6 16v

Oy: 48 40.7%
  • civic 1.6ies

Oy: 70 59.3%

• Kullanılan toplam oy
    118
1.6 ies kasırgayı talan eder burak hatta etrafında bi tur döner tekrar geçer performans konusun da çok başarılı gevur araclar ;)
filtre ve son susturuculu düzgün 1.6 ies'in Vectra 2.0 cd ile yürüdüğüne şahit olmuştuk ;)
İşte sonuç bellide olsun maksat muhabbet haşat bi isesle ona bakarsan fırat abi 3e kadar yürüdük bende ona güvenerek yazdım lakin dediğim gibi araç tükenmiş:) ama dediğin gibi deler geçer beni orasıda öle ama işte başta dediğim gibi aslında kasırga oydu lakin sahibiyle anlaşamadık astra oldu:D ama inan aile arçlarıda boş değil Fırat abi:) ben ona çok şahit oldum drag hariç rollingte baya ii sonuçlar aldım :)

konfor güvenlik dersen opelden vaz geçmem perf. konusuna gelince benim için o kadarda fark etmiyor ya araba honda olmuş 120hp olmuş önemli deil içindeki şöför olmadıktan sonra şimidiye kadar hangi modifiyesiz hondayla kapıştıysam ya kafa kafaya yada fark atıyom acaba benim arabadamı var bi fark :( da ben bilmiyorum :D:D:D
Murat abi öle tabiki tork sayesinde düşük devirlerde ii yürüyo lakin üst devirlerde fazla oyalanmadan attınmı kafa kafaya yürüyon hatta topic açtığım gün yürüdüm geldim sonra açtım 3e kadar yürüdüm ama şunuda belirtiyim aracın bakım zamanı gelmiş :( işte bende böle durum olmasın die özelliklerle konuşalım istedim Murat abi :) ama bizim geçmemez zor tabiki:) en azından bi kaç denemede ya önde gitti yada kafa kafaya aldık :) ama 5bini geçirmeden attım öle ii topladı araç:) tekrara sölüyorum araç bakımsızdı:( bakımlı olanıyla yürümek lazım:D ama sonucu tahmin edebiliyorum:D hondalara motor konusunda bir numara:good:

Arkadaşlar 1.6 120bg besleme sayesinde elde ediliyor.bu da bol benzin demek.yani varsın 1-2 boy geriden gelelim.ama aracımız astra olsun:D

buraaakkk honda mı var sırada :D ya alırsın yaaa neymiş yani vtech deil ya :d roling olduğu için alırsın diyorum drag olsa işler başka :D gerçi hırs yaparsan oda olur :D ben pek korkmazdım plaoj iyi olsunda gerisi kolay :D iyi eğlenceler

buraaakkk honda mı var sırada :D ya alırsın yaaa neymiş yani vtech deil ya :d roling olduğu için alırsın diyorum drag olsa işler başka :D gerçi hırs yaparsan oda olur :D ben pek korkmazdım plaoj iyi olsunda gerisi kolay :D iyi eğlenceler
Yok Samet alırım almam die bi konu açmadım:( lakin başımdan öle bi olay geçti ama ben elimizdeki verilerle konuşmak istedim:) 0-100 snde 3 snye yakın bi fark var peki o farkı nasıl kapıcaz:) hee nolur pilotaj hatası sayesinde kapanır ama gerçekten bakımlı bi iesle astraların bence şansı yok:( hadi söleyim 3-4 kere denedik lakin ya ies önde bitirdi yada kafa kafaya bitirdik malesefki aracın bakım zamanıda gelmişti:) o yüzden 3sn baya bi fark onuda söleyim bende öle düşünüyordum 3 snlik fark nolcakki die lakin iesin önde bitirmesini sağlıyo:) yoksa kasırgayla bütünleştik onda sorun yok;) tabi bide bu dediklerim rolling için draga hiç girmeyelim:(

burak ya, şimdi okurken dikkatimi çekti 11.5sn dio 0-100
hiç ölçtün mü sen 0-100 ne yapabilioz bizim ecoteclerle???

Geri