Astra 1.6 16v VS Civic 1.6 ies

rollingte hangi araç daha başarılıdır

• astra 1.6 16v

Oy: 48 40.7%
  • civic 1.6ies

Oy: 70 59.3%

• Kullanılan toplam oy
    118
burak ya, şimdi okurken dikkatimi çekti 11.5sn dio 0-100
hiç ölçtün mü sen 0-100 ne yapabilioz bizim ecoteclerle???
Teknik özelliklerinde öle yazsıyo Halan abi saymadım ama o zamandan daha az bi sürede çıkar gibi hissediyorum çünkü genelde bu teknik özelliklerinde genelde eksik yazıyolar nedense hızdada 190 denmiş:o onu çok rahat geçiyoruz:o hatta Hakan abi fciler buraya da özelliklerini attım sayfalara bakarsan orda yazıyordu:good:

okudum zaten de
fiili olarak ölçtün mü diye merak ettim
hatta ben bi ölçeyim bi ara müsait bi yolda ;)

okudum zaten de
fiili olarak ölçtün mü diye merak ettim
hatta ben bi ölçeyim bi ara müsait bi yolda ;)
bide yanına ies bulkdunmu teknik verilere gerek kalmaz hakan abi:) ama yine verilere göre bizim araçlarda boş değilmiş ben arada baya bi fark olur zannediyordum topu topu 2-3sn oynuyormuş:) oda iyi pilotaj o farkı kapar iesede kapağı atar:hıh: :bisiklet:

içeriye fazla ses almasa şu hondalar hakkaten binilecek araba. direksiyonuna hastayım.

sen arkadan itekle ben yürürüm vtecle :)
bu arada ordaki teknik veriler astra g nin verileri değilmi bildiğim kadarıyla f le g nin motoru farklı yanılıyormym..

ies'lerin 0-100'ü 9.2sn değil 10.2sn ayrıca 120hp değil 107hp civarı bir güçleri var.(Dünyada 120hp veren ies yok SAE, DIN farkı gücün yüksek lanse edilmesi).

Neredeyse bütün opellerde egzoz borularının çapı ufaktır (torkun yüksek olması için) o yüzden üst devirler kötüdür bu halinle ies geçebilir.Egzoz'un boru çaplarını 51'lik yaptır orjinal son ve orta susturucun dursun sen geçersin:)

---

Son düzenleme:
Ben performans acısından cıvıc secerdım ama standart kullanıcaksan astra derım we ben bunu yaptım 2005 cıvıc yerıne 2005 astra aldım ve cok mutluyum

astra önce bi çıkar sonra civic alır.civic2006model olsaydı eğer astra derdim...

Geri