Astra 1.6 16v VS Civic 1.6 ies

rollingte hangi araç daha başarılıdır

• astra 1.6 16v

Oy: 48 40.7%
  • civic 1.6ies

Oy: 70 59.3%

• Kullanılan toplam oy
    118
eski aracım hondaydı 17 inç jantla alamadığım 1.6 araç yoktu sağlam kaçarlar honda derim

arkadaşlar tamam honda da kalkışta sonra ne oluyor 2km sonra honda nal topluyor bizzat şahidiyim yer hasan polatkan eskişehir honda da husran

Astra G'mi almadan önce civic deneme şansım olmuştu, tek kelimeyle uçuo araba. Gaz tepkileri mükemmel, Astra gibi yığılıp kalmıo. Ama iç mekan ön düzen kalitesi Astra önde. Özet olarak performansta civic, işçilik kalitesinde Astra derim ben...

sen arkadan itekle ben yürürüm vtecle :)
bu arada ordaki teknik veriler astra g nin verileri değilmi bildiğim kadarıyla f le g nin motoru farklı yanılıyormym..

ecotec ler aynı ikiside 100hp ;)

Hiç sanmıyorum civic'in 2.0 vectra'yı kalkışta geçeceğini.hem hacim hem beygir hem de tork farkı var nasıl olacak o iş?136bg lik vectra sırtından geçer 120bg civic'in:D

aynı başlık altında bende konu açıcaktım,burak abiylede baya konuştuk bu konuda :D Allah izin verirse mart en geç nisan gibi 1.6 ies alıcaz:)

Hiç sanmıyorum civic'in 2.0 vectra'yı kalkışta geçeceğini.hem hacim hem beygir hem de tork farkı var nasıl olacak o iş?136bg lik vectra sırtından geçer 120bg civic'in:D
ilker abi haklısın tabi :) ama düşündüğüm zaman kendi agzımızla diyoruz,opeldeki tokluk hondada yok diye..hondanın kasası zayıf motor güçlü,opelde kasa çok sağlam motor (honda kadar) güçlü değil.o yüzden bence gidebilir :D

hehe opelim net bana cok garip geliyor ya insanlar forumları okumuyor yada yazmış olmak için yazıyorlar arkadas baslık acmıs rool sonucu ne olur diye arkadaslar saglamlıgından yakıtından konfordan bahsetmiş :D:D:D sonuc 1.6 ies yalan eder dagıtır her halukarda marka fanatizimine gerek yok honda opelden cokdaha iyi motor yapıyor bunu kabullenin artık :D

Geri