Astra alıyorum ama..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pardon da Burak.. Ne bekliyorsun? Audi A4 falan vermelerini mi? Bu söylediğinden makam arabası kavramının ne olduğunu anlamadığın sonucu çıkarıyorum.

Her şirket arabası getir götür işlerine bakanların kafalarına göre altlarına aldıkları arabalar demek değildir. Makam arabası demek, adı üstünde bulunduğunuz makam adına size tahsis edilmiş araba demektir. Özellikle benim çalıştığım gibi büyük ve kurumsal firmalarda bu böyledir. Sonuç olarak bu arabalar bize kıçımız rahat etsin diye değil, fabrikaya gidip gelebilelim diye veriliyor. Örneğin bizim bölge (Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika) CEO'sunun Mercedes'i var, Fabrika Direktörünün Vectra'sı, İşletme Müdürünün Megane'ı, Bölge Satış Müdürlerinin Passat'ı, lokal müdürlerin Jetta'sı/Focus'u/Megane'ı, Fabrika sorumluların Fiesta'sı var. Değişiyor yani. Bu arabaların tamamı kullanıcılarına özel tahsis edilmiş araçlar. Önüne gelenin aldığı, gündelik işler için kullanılan farklı araçlarımız zaten mevcut.

Neyse konu dağılmasın :) Servislerden bahsetmişken. Ezgene hangi servisi kullanıyorsun?
ya sen beni anlamadın.önceki yazında bahsettiğin megane ın makam aracı oldugunu ,bende sana sordugumda sende evet authentique donanım oldugunu söylemıstın.ben sadece authentıque donanım bi meganeın nasıl makam aracı olarak kullanılmasına şaşırdım.ona anlayamadım dedim

Çok doğal..Asker ve polisin kulladığı megane lerin çoğu(hibe ve bağış olanlar hariç.)authentıque donanım .

Opelden kurtulmak için az bir süre kaldı :) karar verdim yeni lagunanın çıkmasını bekliyorum çıktığında gidip alıyorum opel servislerinin düzene gireceği yok iyi bir denetleme ve kaliteli hizmet olmadığı sürece opel çok müşteri kaybeder

Arkadaşlar bir veya birkaç servisi baz alarak tüm servisleri ve hatta otomobil markasını kötülemek ne derece doğrudur siz karar verin. Opelin kötü servisine gidiyorsanız bu Opel'in suçu mu sizin suçunuz mu ? Ben hem özel hem yetkili servise gidiyorum ve çok memnunum. Özel servisime ihtiyacım olmasa dahi sohbet için bile uğrayabiliyorum. Bazı konularda Opan'a gidiyorum, gayet ilgililer ve güler yüzlüler, veriyorum anahtarı paşa paşa gazetemi okuyup çayımı içiyorum. İşim bitiyo çıkıp gidiyorum. Bazı konularda özel servise gidip istediğim gibi işlerine karışıp yönlendirebiliyorum,muhabbet ediyorum, para dahi ödemiyorum ufak tefek sorunlara. Bu benim elimde. Sorun yaşadıysanız başka servise gidersiniz burda bir sürü servis tasiyesi var...
Sonra Renault veya Opel için zevk meselesi deniyor kısmen katılıyorum. Katıldığım kısmı arabanın biçimi rengi ve ismi ile ilgili. Ama katılmadığım kısmı daha büyük. Bir kere kalite farkı bariz bir şekilde var, her konuda. Alman arabalarıyla Fransız arabalarını kıyaslayın. Fiyatına göre size sunduklarına bakın. Her yönden Opel üstündür, zevkle ilgisi yok. Opel kullandığım için söylemiyorum bunu tabiki, örneğin aynı fiyata alınabilecek bir BMW'de Opel'den kat kat üstündür. Objektif olmak lazım. Renault kullanıyorum diye tepelere çıkarmanın bir mantığı yok bence...

konuyu noktalayalım ne dersiniz arkadaşlar?

serkan kusura bakmada şimdi renault kullanıyor diye tepelere çıkarıyor dediğin benin herhalde.ben sayfalardır renault u tepelere çıkarıyor muyum?araç zevk işi.kimse kimseye karışabilir mi yani?alman araçları ile fransız araçları tabiki kıyaslanamaz ama burası opel sitesi tabikide renault sevmeyen çok olacaktır.opel tabikide renodan daha iyi her konuda ama renonunda bu kadar hakkı yenmezki.bi pejoya bak bi citröene.renault daha mantıklı gelmiyor mu içlerinden.ayrıca benimde önceden opel astra 2.0 turbom vardı ve ben bu arabayı çok kullandığım için sattım.yani aracın vergisi fazla,çok yakıyor ve benim gibi her gün arabaya binen ve iş için genellikle kullanan birisi için benzinli bir opel araç mantıklı gelmedi.haklı değil miyim?servis hakkındada daha önce dediğim gibi o da aslında şans işi.nerenin nasıl iş yaptığını kim bilir.zaten memnun olmayanlarda o servisi bırakıp başka servislerde soluğu alıyorlar ve sonuçtan memnun oluyorlar genellikle.yine söylemiştim memnun olmayanlar şikayetlerini dile getiriyorlar açıkça.memnunlar zaten memnun.
ayrıca yılmaz arkadaşım yeni laguna düşünüyormuşsun sanırım.yeni aguna martın sonu veya nisanda türkiye ye gelecek.zaten her yerde haberi olur.gazate tv internet vs.
sanırım bu meseleyi fazla uzatmanın bir mantığı,anlamı kalmadı.hepimiz opel severiz.bende opel hastasıyım.forumumuzda opel sitesi.bence bırakalım renoyu,servisleri,kaliteleri tartışmayı da opel severler olarak opel den konuşalım.ne dersiniz?:good:

Son düzenleme:
bende kaç sayfadır ne yazıkki bunu anlatmaya çalışıyorum ama ne yapalım.neyse artık uzatmaya ve gerilmeye gerek yok diye düşünüyorum.alt tarafı bir otomobil konusu için üzülmeye değer mi yani?canınızı sıkmaya ve aramızı bozmaya da hiç niyetim yok.bu forumda hep kaliteli insanlar var.hepsinin yeri ayrı.

bende kaç sayfadır ne yazıkki bunu anlatmaya çalışıyorum ama ne yapalım.neyse artık uzatmaya ve gerilmeye gerek yok diye düşünüyorum.alt tarafı bir otomobil konusu için üzülmeye değer mi yani?canınızı sıkmaya ve aramızı bozmaya da hiç niyetim yok.bu forumda hep kaliteli insanlar var.hepsinin yeri ayrı.
:D
seviyorum seni.:kop:

Geri