G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
ben servise uğramıyorum artık ondan memnunum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonunda eleştirileri kavradın ya.ne güzel anlattın valla benim size anlatmak istediklerimi...:good:Bende servisten memnunum...
Yazılanlar eleştiri...
Adı üstünde eleştiri...anlayabilen zaten gerilime mahal vermez.
ozmn bi uğrada gör
Sana kavratan benim Farkında değilsin...Megane yi eliştiren benimsonunda eleştirileri kavradın ya.ne güzel anlattın valla benim size anlatmak istediklerimi...:good:
megane authentique gibi bi arabadan nasıl makam aracı olur onu anlamış değilim.
insanlar ne kadar saygılı ya.sen bana neyi kavratıyorsun?megane ı eleştirirsen eleştir.beni ilgilendirmiyor.ben sadece sana kişilerin tercihleri hakkında yorum yapmamanı kastetmiştim.memnun olmayanlar opel servislerini tabikide eleştirecek.memnun olan zaten memnun.Sana kavratan benim Farkında değilsin...Megane yi eliştiren benim
Tamam uzatmaya gerek yok...insanlar ne kadar saygılı ya.sen bana neyi kavratıyorsun?megane ı eleştirirsen eleştir.beni ilgilendirmiyor.ben sadece sana kişilerin tercihleri hakkında yorum yapmamanı kastetmiştim.memnun olmayanlar opel servislerini tabikide eleştirecek.memnun olan zaten memnun.