Astra alıyorum ama..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla genelde uşak hitit servisine gidiyorum süper yani itimat falan.. ben memnunum ama servis çalışanlarının bazıları kendini bi brieşey sanıyor usta başları falan hatta geçende bir astra geldi sol çamurluğunun boyası atıyormuş arabanın herif şikayetçi oldu usta başı geldi artslik falan yaptı... adam fabrikada çalışmış diye artis olmuş yani ama olmayanlar da var gayaet sakin iyi elamanlar...

megane authentique gibi bi arabadan nasıl makam aracı olur onu anlamış değilim.

Pardon da Burak.. Ne bekliyorsun? Audi A4 falan vermelerini mi? Bu söylediğinden makam arabası kavramının ne olduğunu anlamadığın sonucu çıkarıyorum.

Her şirket arabası getir götür işlerine bakanların kafalarına göre altlarına aldıkları arabalar demek değildir. Makam arabası demek, adı üstünde bulunduğunuz makam adına size tahsis edilmiş araba demektir. Özellikle benim çalıştığım gibi büyük ve kurumsal firmalarda bu böyledir. Sonuç olarak bu arabalar bize kıçımız rahat etsin diye değil, fabrikaya gidip gelebilelim diye veriliyor. Örneğin bizim bölge (Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika) CEO'sunun Mercedes'i var, Fabrika Direktörünün Vectra'sı, İşletme Müdürünün Megane'ı, Bölge Satış Müdürlerinin Passat'ı, lokal müdürlerin Jetta'sı/Focus'u/Megane'ı, Fabrika sorumluların Fiesta'sı var. Değişiyor yani. Bu arabaların tamamı kullanıcılarına özel tahsis edilmiş araçlar. Önüne gelenin aldığı, gündelik işler için kullanılan farklı araçlarımız zaten mevcut.

Neyse konu dağılmasın :) Servislerden bahsetmişken. Ezgene hangi servisi kullanıyorsun?

Opel Odak Bayrampaşa.

Orada Müjdat Bey var.

Eğer bir sorun olursa(ki olmaz) uğramanız yeterli:)

NOT: Ben gayet rahat bir şekilde aşağı iniyorum neskafem çayım hazır.Sorunu aracımın başında iletiyoorum.Yerinde deneyerek aracımı alıyorum(tabi bunlar 2005 astra da ve Dizel corsa da geçerliydi)
NOT 2:60000 bakımında da aracımın bizzat başında bulundum.OPEL MERSİN GEDİZLER....

Son düzenleme:
Sana kavratan benim:) Farkında değilsin...Megane yi eliştiren benim:):kop:
insanlar ne kadar saygılı ya.sen bana neyi kavratıyorsun?megane ı eleştirirsen eleştir.beni ilgilendirmiyor.ben sadece sana kişilerin tercihleri hakkında yorum yapmamanı kastetmiştim.memnun olmayanlar opel servislerini tabikide eleştirecek.memnun olan zaten memnun.

insanlar ne kadar saygılı ya.sen bana neyi kavratıyorsun?megane ı eleştirirsen eleştir.beni ilgilendirmiyor.ben sadece sana kişilerin tercihleri hakkında yorum yapmamanı kastetmiştim.memnun olmayanlar opel servislerini tabikide eleştirecek.memnun olan zaten memnun.
Tamam uzatmaya gerek yok...

Aracının hayrını görr.Güle güle kullan.

Geri