Astra alıyorum ama..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opel'in servislerinin genel olarak rezalet olduğu malum. Ben aracımı alırken zaten bunu gözönüne almıştım (hatta başka forumlarda da bu konudan sürekli bahsetmiştim) Gelgelelim, VW servislerinden de memnun değildim. Tam bir para tuzağıydılar, her servis sonrası arayıp müşteri memnuniyeti anketi yapıyorlardı, hep kötülüyordum, gene de birşey değişmiyordu. Ancak aracımı aldığım Maslak Arkas'ın servisi fena değil gibi göründü gözüme. Bir de aracımı ordan aldığım için ve küçük bir bayi olduğu için ilgi ve alakanın pek az olacağını düşünmüyorum. Zaten yetkili servisten memnun kalmazsam, kendi ustam var, ona götürürüm, hepi topu 2 yıl zaten garantisi.

görüşlerini paylaştığın için teşekkürler.yeni aracın hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.arkadaşlar bu megane dan bahsediyorsunuz.ama anlattığınız bütün megane lar şirket arabaları zannedersem ve siz megane ı kötülerken bir şirket aracı oldugunu unutuyorsunuz galiba.şirket arabalarını her dakka başka biri her dakka başka yere gittiği ve sürekli hareket halinde ayrıca şirket elemanlarınında kendi araçları olmadığı için böyle horca zorlayarak kullandıklarını unutarak konuşuyorsunuz galiba.bir astra sedan 1.3 cdti şirket arabası yapıp bi 150.000 km sorunsuz kullanılsında.hiçbir yerinden tıkırtı gelmesinde.hiçbir yeri eskimesinde...ayrıca arkadaşım bomboş donanımlar,arabanın içi bomboş demekle kastın megane authentique falandır herhalde.ya şirket arabası dediğin zaten donanımsız hor kullanılan,doğru dürüst bakımları yapılmayan,her gün başka adamın kullandığı araçlar.nasıl konfor,kalite,tasarım beklersiniz ki?astranın en boş donanımı yani essentia çok mu farklı donanım olarak megane authentique dan?

Nazik dileklerin için çok teşekkürler Burak. Allah sizlere en iyilerini verir umarım.

Yalnız Renault hakkında sana katılamayacağım. Çalıştığım firmadaki Megane'lar makam arabaları veya kişiye ait araçlar, şirket arabası olarak herkesin bindiği kafasına göre kullandığı araçlar değil. Evet benim bahsettiğimin donanımı authentique, yani en baz donanım ama yüksek donanımlarda da bir çok problemle karşılaştım. Örneğin bir idareci arkadaşımın aracı, ki bej döşemeleri, krem rengi kapı kolçakları falan var, privilage yani, plastik kısımlarından soyulmaya başladı, altından siyah kısımlar görülüyor, bu araç 2007 model.

Gene ne kadar donanımlı olursa olsun, iç mekan kalitesi Megane'ların ne yazık ki gerçekten çok kötü, bu sana göre bana göre birşey değil maalesef. Renault sevdiğim bir markadır, ancak otomobil seçimimi yaptığım şu dönemin hemen ertesinde samimi olarak söylüyorum ki, iç mekanının böylesine kötü olması Renault'yu listemden çıkartmıştı.

Ben hala Authentique'de çubukla ayna ayarlama olmasının mantığını kavrayamıyorum. Direksiyondan müzik sistemine kumanda koyacaklarına keşke bu özelliği kullansalardı çünkü çok daha yararlı bir özellik.

Sonuç olarak herkes otomobilini kendisi için optimum öncelikleri yerine getirdiği için almıştır. Benim için önemli olan bir takım özellikler sizin için önemli olabilir tabii ki. Dolayısıyla bu araba karşılaştırmasının pek faydası olduğunu düşünmüyorum, kimse parayı sokakta kazanmıyor yada daha kötüsünü bilerek almak istemiyor. Herkes o aracın iyi yanlarını kötü yanlarını kendi muhakemesiyle tartmış ve kendisi için en iyi tercihi yapmıştır diye düşünüyorum.

İyi yolculuklar :)

evet haklısın mert aynen katılıyorum.herkesin arabası kendine göre kral.kimse kimsenin keyfinin kahyası değil olamazda.zevk ve renk meselesi.bakalım zaman gösterecek.

uvv bi servis meselesi söledim herkesin bi derdi varmış opelin servisinden bende garezleri banamı diordum :)

arkadaşlar gerilime gerek yok ya tmm opelde iyi reanaultta ikisinde biririne baskın yönleri var tabiki ama magne da unutmayınki türkiyenin en çok satan arabası ve bi zaamanlar bizdede vardı bukadar kötülemeyelim ok belki (size göre) atradan daha konforlu daha kaliteli ama unutmayınki o arabayı kullanan insanlar var bu yüzden birazdaha nazik olsak o insanlarada daha saygılı olmuş oluruz ... herkesin arabası kendine güzel ve son aklıma gelen birşeyde evt astra belki daha kaliteli ama megane de standart sunulan yada full dieyim olan şeneklerinden asatrada olmayan ve olsada çok çok daha pahalı olan opsiyonları çok daha uygun bi fiyata veriolar ee bunuda kaliteyi azda olsa düşürmek zorunda oldukları için yapıolar nese bence astrada megane de aynı gözümde ama burası opelin bi sitesi dimi ozmn bu konuyu geçelimde opellerimz hakkında konuşalım :)

Son düzenleme:
valla haklısın da işte birileri araçlarını kral yapmaktan vazgeçmiyor.tamam herkesin aracı kendine göre kral ama bir yerdede eleştiriye dur demek lazım.megane authentique gibi bi arabadan nasıl makam aracı olur onu anlamış değilim.

Bende servisten memnunum...

Yazılanlar eleştiri...
Adı üstünde eleştiri...anlayabilen zaten gerilime mahal vermez.

yahu gökhan sen demiomuydun bu opelin servisleri bi b..k tan anlamıo bilmem ne arabayı götürüm bilmiolar (özelliklede teyb konusunda :S) diodun nese de valla koca sitede bi siz memnunsunuz demkki ii servislerimiş helal olsun :)

Geri