Cevaplar için teşekkürler,
kaan;
NE yazık ki GTC almaya hem maddi imkanım el vermiyor, hem de 3 kapılı otomobilleri pek de o kadar kullanışlı bulmuyorum. 0,1 sn için de değer mi bilmiyorum
gökhan;
umarım bu tip arızalarla yeni arabamda karşılaşmam
açıkçası bu tip ufak tefek donanım arızaları en çok canımı sıkan şey.. elbette hatasız araba olmaz ama böyle düzeltilmesi çok basit fakat kronik arızaların olmaması gerektiğini düşünüyorum. Aslında 308'e de baktım, kesinlikle güzel bir araba ama hem Astra'dan daha pahalı, hem de daha öncede söylediğim gibi, henüz çok yeni bir araba, uzun vadedeki problemleri henüz belli değil.
aykal;
Daha taze seçenekler pek yok. Belki 308 sayılabilir yeni seçenek olarak, onda da yukarda dediğim gibi, henüz uzun vadede ne gibi problemler yaratacağını kestiremediğimden cesaretim olmadı almaya.. Astra'nın kasasıyla ilgili şu aralar birşey netleşmedi, oysa 2009'da hatta 2010 başında değişecek kasalarla ilgili ilk tasarım çalışmaları dönmeye başladı. Dolayısıyla 2010 ortasına kadar Astra'nın kasa değiştireceğini sanmıyorum. Değiştirse de şu anki kasası da bence gayet güncel.
aykut;
Easytronic ile ilgili görüşlerin için teşekkürler. Bu çok ilginç, zira katalogta easytronic vitesin tüketimi normalden daha düşük görünüyor. Ama tabii ki esas alınması gereken kullanıcı yorumları olmalıdır. Ben Cosmo ile Enjoy arasındaki donanım farkının o kadar da belirleyici olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Özellikle kullanışlılık donanımları açısından benim istediğim herşeyi sağlıyor Enjoy. Cosmo'da olup da arabamda olmasını istediğim otomatik klima ile cruise control olabilir ki, her ikisi de illa ki olmasını istediğim şeyler değiller. Opel Gerçek'de Özgür beyle görüştüm, kendisi oldukça yardımcı oluyor ancak pek pazarlık yemiyor