Astra alıyorum ama..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opsiyonlar opsiyonlar.. :)

Sunroof'lu kullanan var mı Astra'yı.. Bazı kaynaklarda zamanla sunroof yalıtımının aşındığını ve içeri rüzgar sesi aldığını okudum. Ayrıca memleketimizin toz, kir gibi ortam sebepleriyle sürgü sisteminin de arıza yaptığını.. ne derece doğru acaba?

Bir de.. Tavsiye edebileceğiniz bir bayii var mı acaba? Şu ana kadar iki bayi, Balmumcu Gerçek ve Maslak Arkas aynı fiyatı (33.700) verdiler, düz Astra Enjoy SP için..

Aracı alırken ne hediyeler veya ekstralar almam gerekiyor? Önerisi olan var mı?

sunroof iyidir..cosmo alacagına sunroof lu njoy al...

sunrooflu njoy yerine cosmo yu tercih ederim

2008 model bir opelde kampana görmekten nefret ediyorum

renault meganın authentic(en düşük opsiyonsuz) modeli bile 4 disc fren

sunrooflu njoy yerine cosmo yu tercih ederim

2008 model bir opelde kampana görmekten nefret ediyorum

renault meganın authentic(en düşük opsiyonsuz) modeli bile 4 disc fren

allla allla kim demiş kampana oldugunu 2005 in ikinci yarısından itibaren 4 fren disk...lütfen dogru bilgiler paylaşalım.arkadaşın kafasını karıştırmayalım...

Evet, alacağım 2008 modelin de 4 freni de disklerden oluşuyor.

Ayrıca ne olur Megane demeyiniz. Hala manuel ayna ayarlama çubukları olan, deri direksiyonu sadece en üst donanımda veren, daha bir çok opsiyonu opsiyonel sunan bir araçtan bahsediyoruz.

Renault'un satış ve donanım politikası, VW'den bile beter.

astra kullanıcısı arkadaşlar, vectra yenileniyor biliyorsunuz. hatta adı da değişiyor. epeydir piyasada aynı söylenti var, astranın da kasa yenilenecek deniyor. araştıranınız varmı? doğrumudur bu. neden merak ediyorum bunu?eğer doğru ise yaza olur bu iş. sene sonunda şu ankiler bayağı bir ucuzlar. belki ben de birini opele geri verip sınıfı yükseltirim. bilgisi olan varmı?

seat leon tsi bi düşün bence36900ytl ama 35500ytl'ye indiriyorlarmış ve stlance paket.gerçeten ağzına kadar yüklü xenon gibi donanımlar haricinde.aurisin yol tutuşunu hiç beğenmedim ama çok hızlı bi araç.honda civic de çok güzel astra da.astranın müzik sistemi fena değil ama çok kaliteli parçalar kullanmıyor, motor kesinlikle 120bine kadar sorunsuz.sonrası kulanım tarzına göre değişiyor.astra h'larda keşke eşya koyabilecek göz olsa diorum.performansı tatmin eder ve yakıtıda fena değil.easytronic kullanmadım bişi diyemeyeceğim...

Keyifle okudum güzel paylaşımın oldugu nadir konulardan biri , çok güzel, araba almayı düşünenler için güzel tecrübeler paylaşılmış :good:

Gecen gun buna benzer bir topik acilmisdi, arkadasa golf degilde neden astra diye sormusdum.Araba alacak arkadaslar guncel bilgileri ,karsilastirmalari paylasiyorlar sagolsunlar.Ornegin ben araba alicak olsam honda civic ve seat leon bayagi bir kafami karistirirdi.

Astra cosmove enjoy arasinda donanim farki nelerdir?

Son düzenleme:
Geri