Ben ş. dışı 13 krş yakabildim 90 100km hızla 42 lt 1100 km
Mazotun litrasi 3.04

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dede gibi kullanınca şehir içi 150-160 şehir dışı 130 yakar hiç merak etme
80-90 km hızla 6. viteste gitmeyi denemelisin. ayrıca şehir içinde de fark var, istanbulda dur kalk yapmaktan gidilmiyo ama konyada şehir içi yolların otobandan farkı yok bilen bilir. 3 tane ışık var yalnızca
kimin nasıl kullandığı kimseyi ilgilendirmez....senin 150 kuruş otoban ölçümü..sen de bunu şehiriçi deyip yazıyorsun..gir ara sokaklara gör 150 kuruş kalıyor mu?...
kimin nasıl kullandığı kimseyi ilgilendirmez....senin 150 kuruş otoban ölçümü..sen de bunu şehiriçi deyip yazıyorsun..gir ara sokaklara gör 150 kuruş kalıyor mu?...
ne bu agrasiflik? gocunacak bişey yok ben kendim için söyledim dede gibi kullanınca 150 yakıyor diye. otoban falan değil şehiriçi, istanbul trafiğini de biliyorum konyayı da ama sen bilmediğin işe karışma bencenasıl ölçüm yaptığım seni ilgilendirmez, benim aracım az yakıyor demekki, doğru, bakımlı temiz aracın hali başka olur
bu forumda bu araçla ilgili her şeye karışılır..herkes gibi..karışılmasını istemiyorsan girmeyeceksin...burası mümkün olduğunca doğru bilgilendirmenin yapıldığı yer.amacı da bu zaten..sallama yer değil yani..onu git sokakta astra aracı olmayana yap....yer nasıl olsa..aslında sana cevap vermeye gerek yok amaaa madem aracın temizmiş ondan yazıyorum...