astra cdtı ailesi yakıt durumu nasıl ? km de ne yakıyor

valla yorumlarınızı ist. a göre yapınız. zira bu istanbul başke sehre benzemez... ayrıca yol b. daki ortalamaya güvenmeyin

ben hava filtresini de değiştim bakalım ne olacak.ş.içi 150 kuruş diyen istanbullu arkadasım var mı

bugün tam tamına acıbadem metrobüs durağının ordan mecidiyeköye 1saat 25dakkada gidebildim normalde 30sn olan acıbadem-altunizade metrobus durakları arasını 40dakkada aldım.. küçükçekmeceye gittim, dönüşte 2. köprüden acarkente gittim 120km yol yaptım yakıt ortalaması 6.3 idi, bilginize:rolleyes:

valla yorumlarınızı ist. a göre yapınız. zira bu istanbul başke sehre benzemez... ayrıca yol b. daki ortalamaya güvenmeyin

ben hava filtresini de değiştim bakalım ne olacak.ş.içi 150 kuruş diyen istanbullu arkadasım var mı

istanbulda imkansız, o trafik dünyanın hiçbir yerinde yokki.
istanbulda 30 km mesafeyi 2 saatte gidiyorsunuz çoğu zaman, fakat konyada 30 dakika. şehir içinden bahsediyorum, hem istanbul hem konyayı bilen biri varsa hak verecektir bana. bu şekilde istanbulda 170den aşağı inmez kolay kolay.

aracımı adlığımda ortalama 5.6lt/100kmyi yakalamıştım şimdi 5.8lt/100km 17-20kuruş arası yakıyor bi depoylada 800ile1000km arası gidiyor

Geri