10 Yil Tepe Tepe Kullanirsin Taş Aliyorsun Hayirlisi Olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamen katılıyorum.:good:sıfır şart değilse ben 2. el 20000 de filan bir elegance almanızı tavsiye ederim diğer arkadaşlarında dediği gibi diğer araçlardan çok daha sağlam güvenli ama Polonya üretimi olan astra classiclerde donanım olarak çok fakir ayrıca malzeme kalitesi çok düşük ama yine de sıfır km diyosanız bence de 1.6 alın
24.500,1.4,ün fiyatıdır öncelikle 24.800 civarıydı o fiyata veriyorlarsa gayet iyi ama metalik boya değil o fiyatta ayrıca 1.4,te arka camlar manuel,sis farı yok(ki arabaya yakışıyor sis farı) direksiyondan kumanda müzik sistemide yok benim sana tavsiyem kesinlikle 1.6 comfort sıfır alacaksan arada pek yakıt farkı yok ama bu kasanın hakkı 1.6 bence onunfiyatıda 28 civarı galiba spor paket istersen alaşım jant,cd çalar vs.. alarak donanımındaki fakirliği bir nebze giderirsin,araba biraz şans işi ama ben çok memnunum aracımdan taş gibi insana güven veriyor özellikle yol tutuşu bu fiyata bulabileceğin hiçbir arabayla kıyaslanamaz..