Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o fiyata illa astra düşünürsen bence git sıfır al 2.elle filan uğraşma adamlar hb 1.6 yı 24 800 fiyat vermişler 2.elde 20000 21000 fiyat istiyorlar bence hiç değmez arka cam otomatiği ya da yol bilgisayarı falan için
vallahı opelın en cok satan ve hala uretımde olan tek ve en ust araclarından tekı dıyebılırım neden ust dıye sorarsanız arkadaslar cok tutuldu sevıldı fıyatları o kadarda abartılacak degıl bence opelın bu zamana kadar yaptıgı tasarladıgı en saglam en guvenılır ve en konforlu aracı kım bana sorarsa ne araba alım dıye dogru cevap ASTRA CLASIC 14 veya 16 onerıyorum :d
vallahı opelın en cok satan ve hala uretımde olan tek ve en ust araclarından tekı dıyebılırım neden ust dıye sorarsanız arkadaslar cok tutuldu sevıldı fıyatları o kadarda abartılacak degıl bence opelın bu zamana kadar yaptıgı tasarladıgı en saglam en guvenılır ve en konforlu aracı kım bana sorarsa ne araba alım dıye dogru cevap ASTRA CLASIC 14 veya 16 onerıyorum :d
evet astra g efsane bir kasa 2010 yılına kadarda opel üretimini sürdürecek kasada hiç bir değişiklik yapılmadan bu kadar uzun zaman piyasada kalan başka bir araç daha yokmuş
ama focus 1,6 tirend modeller şehir içinde astralardan daha performanslı fren donanım ve özellikleri de daha kaliteli uygun fiyata bulursan bu araca da bak