Astra Classic III 1.3 CDTI 0-140 km/h (Video)

ne kadar ekmek o kadar köfte :D neye göre yavaş kime göre yavaş:D 1.3 ve 90hp daha ne olsun:)

0-100 13 sn gibi video aya gore guzel degerler masallah.

Hız felakettir zaten :)

2.vıtese neden bu kadar ust devırde gecıyor kı.ben manuel kullanırken 2000den sonra hemen atardım.vıtes gecıs devırlerı cok yukarda gıbı geldı bana.sport surus modundamısın vıdeoda efkan.

Dizel bir araç için üst devirlerde fazla kalmıyor mu?
4000 devirde bir yığılma oluyor gibi geldi bana. Daha erken vites geçişi daha iyi değerlere ulaştırabilir sanki.

Motoru açılmamış bir araba için çok iyi...

Merhaba arkadaşlar;

Genel konseptle tüm sorulara yanıt vermeye çalışayım:

Manuel vites + Spor sürüş modu ile daha çabuk hızlanırım denilmiş:

Alakası yok! Easytronic her halükarda manuele göre daha yüksek bir teknoloji ve daha büyük bir avantajdır. Serilik konusunda manuel moda getirilince oldu size manuel şanzıman. İstediğin gibi gaza bas, istediğin devirde vitesini sen değiştir! Önemli olan motor gücü ve newton (tork) etkisidir...

Depo yakıt seviyesi ilk aldığım yakıt mı denilmiş:

Hayır, araç şu an itibari ile 960 km'de ve henüz full'leme durumu olmadı, malum aracı yeni aldım, tabiri caizse kurudum:)

0-100 Km arası hızlanma durumu:

Araç inanın bana 0'dan 100'e çok ama çok rahat bir şekilde çıkıyor lakin bazı arkadaşların da belirttiği üzere hem motorun yeni olması, hem de hafif bir rampa olması ister istemez bir dezavantaj yaratıyor ama inanın bana daha önce D sekmenti çok iyi araçlara sahip oldum ve hiçbiri bu kadar spor sürüş keyfi vermedi bana!

100-140 km/h arası durum:

Motor 100 km/h'a ulaştıktan sonra eğim biraz daha yükseldi ve daha dik bir rampa tırmanmaya başladım ve hali ile vites geçiş süresi de uzadı...

Motor devrinin 4.000'lerde olması durumu:

Bu durum tamamen spor sürüş modunun açık olmasından kaynaklanıyor ve aracın düşük viteslerde de yüksek devirlerde vites değiştirmesi de yine bu moddan kaynaklanıyor. Oradan anormal görünebilir ancak aracın içerisindeki ivmelenme mükemmel!

SONUÇ:

Yoğun istek üzerine 0-200 km/h da deneriz bi ara :)

İşin şakası bir yana, almayı düşünen ve almış olup da bekleyen arkadaşlar için söylüyorum:

Yahu o kadar yazılıp çizildi ki; bir an ben bile tereddüt ettim ulan yanlış mı yaptık diye, şimdi şunu söylüyorum:

İyi ki Astra (Kalitesi) , iyi ki Classic III (Müşterilerden gelen Feedback'ler sayesinde kronik sorunlar sıfıra inmiş) , iyi ki 1.3 CDTI (200 nm tork haz veriyor) , iyi ki Easytronic (müthiş keyifli) , iyi ki Konfor Paketli (konforlu)

geriye bir şey kalmadı zaten...memnuniyetinin sürmesi dileğiyle....

bu testler 0-200 e kadar uzar gider..zorlama fazla...

Geri