Merhaba,
-Astra Classic III 1.3 CDTI Easytronic aracımı bir hafta önce teslim aldım ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum
-EKSİLERİ;
1- Motor performansı ihtiyacı karşılıyor ancak ilk harekette çok hantal olduğunu belirtmeliyim.
2- Vites geçişleri alışkanlık gerektiriyor, özellikle 1 den 2 ye, 2 den 3 e geçişler hissedilir şekilde sarsıntılı. (Gaz pedalına dozlama iyi yapılırsa sarsıntı çok daha az hissediliyor)
3- Vites geçişlerinde hissedilir gecikmeler yaşanabiliyor.
4- Araç içinde küçücük eşyalarınızı dahi sığdıracak bölme YOK. Bu gerçekten çok rahatsız edici.(Cep telefonu koyazak yer bile yok!!)
-ARTILARI;
1- Araçta yer alan donanımlar övgüyü hakedecek şekilde iyi çalışıyor.
*Digital klima
*Yağmur, park, far sensörü
*Işığa duyarlı dikiz aynası
*Müzik sistemi
kusursuz ve çok performanslı çalışıyorlar.
2- Aracın yol tutuşu ve amaortisör sertliği çok iyi
3- Görüş açıları iyi, araçta ideal sürüş pozisyonunu ayarlamak çok kolay, ayrıca koltuklar çok konforlu.
4- Opelin sitesinde dahi yer almayan, Lastik basınç kontrol sistemi(DDS) özelliği mevcut.
5- Yakıtı şehir içinde 6-7 litre seviyelerinde (saatte 18-22 km ortalama hızlarında)
6- Motor gerçekten çok sessiz, sınıfındaki en sessiz motor diyebilirim.
** Şunu belirtmeliyimki araç, kendisine ödnen parayı sonuna kadar hakediyor.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=72891
-Astra Classic III 1.3 CDTI Easytronic aracımı bir hafta önce teslim aldım ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum
-EKSİLERİ;
1- Motor performansı ihtiyacı karşılıyor ancak ilk harekette çok hantal olduğunu belirtmeliyim.
2- Vites geçişleri alışkanlık gerektiriyor, özellikle 1 den 2 ye, 2 den 3 e geçişler hissedilir şekilde sarsıntılı. (Gaz pedalına dozlama iyi yapılırsa sarsıntı çok daha az hissediliyor)
3- Vites geçişlerinde hissedilir gecikmeler yaşanabiliyor.
4- Araç içinde küçücük eşyalarınızı dahi sığdıracak bölme YOK. Bu gerçekten çok rahatsız edici.(Cep telefonu koyazak yer bile yok!!)
-ARTILARI;
1- Araçta yer alan donanımlar övgüyü hakedecek şekilde iyi çalışıyor.
*Digital klima
*Yağmur, park, far sensörü
*Işığa duyarlı dikiz aynası
*Müzik sistemi
kusursuz ve çok performanslı çalışıyorlar.
2- Aracın yol tutuşu ve amaortisör sertliği çok iyi
3- Görüş açıları iyi, araçta ideal sürüş pozisyonunu ayarlamak çok kolay, ayrıca koltuklar çok konforlu.
4- Opelin sitesinde dahi yer almayan, Lastik basınç kontrol sistemi(DDS) özelliği mevcut.
5- Yakıtı şehir içinde 6-7 litre seviyelerinde (saatte 18-22 km ortalama hızlarında)
6- Motor gerçekten çok sessiz, sınıfındaki en sessiz motor diyebilirim.
** Şunu belirtmeliyimki araç, kendisine ödnen parayı sonuna kadar hakediyor.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=72891