Astra Classic III 1.3 CDTI Easytronic 0 km aracımı aldım ilk izlenimlerim

Astra Classic 1.3 CDTI Easytronic enjoy spor paketlı aracım 53 bın kmyı devırmeme az kaldı yaz kıs klımalı klımasız farketmez motor gayet yeterlı bence... eastronıc sanzımanda gercekten yokuslarda bazen sıkıntı yasanabılıyor 3 vıtesın yemedıgı yerler olabılıyor 2 de bayılıyor falan ama aracı kullanan arkadaslar aracı trıptonıge gecırıp kucuk dokunuslarla yokus sorunlarını cozebılırler.... spor moduna sıtede bır cok arkaadas gereksız demıs bunada anlam veremıyorum 25 yasında bır surucu olarak :) bazen abartıp arac sollerken bıle spor moda alıyorum (tabı yakıt ıcın canavar :) ) ... sonuc olarak tavsıye ederım herkeseee

Bu beğenilmeyen 1.3 cdti motor 90 HP güç, 200 Nm tork üretiyor. Bence 1300 kg'lık bir kasa için gayet yeterli değerler bunlar.

Tabi sürekli spor kullanım istiyorsanız, Astra Classic değil de Yeni Astra alan arkadaşım var. 1.4 benzinli 140 HP. :)

Arkadaşlar bu yokuş konusunu biraz abartmıyor muyuz??
bir yıldır astra h cdti kullanıyorum ve işim gereği günde 160 km. yol yapıyorum, bunun 20 km devamlı yokuş.. aracımı 110 km de sabite alıyorum ve 95-115 bandında çıkıyorum.. 1.3 bir araçtan yokuşta daha ne beklenir vites değiştirmeden çıksın yeter bence.. yokuşta düz yol performansı beklememek lazım.. yavaşlamak zorunda kalınca her araba toparlanmak için zaman ister.. bunun için gerekli olan torku da yeterli bence..
denizli-antalya yolu üzerindeki cankurtaran mevkiinden bahsettiğinizi düşünüyorum,o rampaları benm lpg li astra G de aşağıdan kaptırınca 5.viteste 110-120 ile rahat yalayıp yutuyor..Bi tepedeki totale yakın 90 a düşüyor az bayılıyor sonra toparlıyor..ama zaten o rampayı dizel arabanın çıkması lazım..benim 5 ten 4 e düştüğüm yerlerde astra ile aynı motoru kullanan punto vitesi 4 ten 5 e atıyor..
varsın 1.3 astra klima açıkken çıkmasın,az performansı düşsün..performanstan yana sıkıntısı olan da gitsin,focus 16.tdci alsın..ama minimum 5-6 bin fazla vererek..vergi dezavantajını ve yakıt artışını da gözününe alsınlar ama ;)

Geri