astra classic III alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyikar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk başlardan aracında yakıt tasarrufunu düşünme. biraz motoru aç hafif devirli kullan. eğer motoru açmazsan ilerki zamanlarda araç gazyemez ve daha çok yakıt tüketir. ve bir aracın gerçek yakacağı yakıt 5.000 kmden sonra belli olur. benim aracımda şu anda 9.5 yakıyor

şu an ortalamam 4.9lt/100km. bu konuda herkesten değişik yorumlar aldım. "aman ilk 1000km de fazla zorlama" "devrini geçme" "yüksek viteste kullanmaya gayret et" gibi çeşitli çeşitli yorumlar. o konuda kafa karışık zaten . :confused:

hayirli olsun hemserim güzel günlerde kazasiz belasiz kullan..

eyvallah hemşerim. size de kazasız belasız sürüşler dilerim ..

Son düzenleme:
bence biraz devirli kullanmalısın aracını ilk başlarda. dikkat et çok zorlamalısın demiyorum normalden biraz daha sert kullan bence. herkezin görüşü ayrı. motor açılmazsa aracın sonra gaz yemez ve daha fazla tüketir

şu an ortalamam 4.9lt/100km. bu konuda herkesten değişik yorumlar aldım. "aman ilk 1000km de fazla zorlama" "devrini geçme" "yüksek viteste kullanmaya gayret et" gibi çeşitli çeşitli yorumlar. o konuda kafa karışık zaten . :confused:

Rodaj süresinde, ani kalkış ,patinaj gibi şeylerden ve yüksek devirden kaçının.

Hayırlı olsun diyelim, ancak yeni kasa varken eskisini 0 almak 2. elde satarken çok kayba uğratacaktır siz.

Hayırlı olsun diyelim, ancak yeni kasa varken eskisini 0 almak 2. elde satarken çok kayba uğratacaktır siz.

astrann en güzel kasası bence fiyatta sorun olucağını sanmıorm

2010 astra Classic III alan arkadaşlar, foto eklermisiniz

Son düzenleme:
2010 astra h enjoy aldm araç pazartesi gelicek geldikten sonra eklerm foto

Sabırsızlıkla bekliyorum fotolarını..

Geri